پیام فعالیت‌های کانون‌های شورشی چیست؟

۱۴۰۵/۲/۱۶

پاسخ‌های آتشین به جنایات رژیم جنایتکار آخوندی

گفتگو با مسعود امیر پناهی

در پی اعدام شورشگران توسط حکومت جنایتکار آخوندی، شاهد موجی از عملیات‌هایی کانون‌های شورشی بودیم که در یک مرحله تحت عنوان "۱۰ پاسخ آتشین" به آن واکنش نشان دادند و این عملیات‌ها را این‌طور اعلام کردند:  «با درود به شورشگران سربدار امیرعلی میرجعفری از تهران و عرفان کیانی از اصفهان».

این ۱۰ پاسخ آتشین آنهم در پاسخ به اعدام‌های جنایتکارانه که در روز ۹ اردیبهشت به‌ثبت رسیده، نشانه‌ای از گسترش فعالیت‌های کانون‌های شورشی هست. .در ماه فروردین هم دو رشته عملیات کانون‌های شورشی در مجموع ۲۵ پاسخ آتشین به رژیم سفاک آخوندی رو داشتیم. موضوعی که از حرکت گسترش‌یابنده‌ی کانون‌های شورشی خبر می‌دهد. البته به این عملیات‌ها باید کارزارهای تبلیغی کانون‌های شورشی رو هم اضافه  کرد که به‌مناسبت روز کارگر  و مناسبت‌های مختلف مثل سه‌شنبه‌های نه به اعدام، شاهد فعالیت‌های این قهرمانان بودیم

در ابتدای برنامه هم تصاویری از فعالیتهای تبلیغی کانونهای شورشی دیدیم و این روزها شاهد هستیم این فعالیتها بیشتر هم شده. در این قسمت از برنامه می‌خواهیم نگاهی بیاندازیم به این موضوع.

می‌خواهیم ببینیم که پیام فعالیتهایی که از کانونهای شورشی می بینیم چیست؟ این فعالیتهای تبلیغی چه تأثیری روی فضای ارعابی که رژیم ایجاد میکنه دارد؟

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط