اژه‌ای: اینترنت پررو و سفید مثل پتک در ذهن مردم شده است

۱۴۰۵/۲/۲۳

اخبار ایران و جهان در یک نگاه

 در این بخش خبری، اژه‌ای سردژخیم قضاییه جلادان نسبت به تأثیرات اینترنت بر ذهن مردم و استیصال رژیم هشدار داد. در همین حال، عراقچی با لفاظی علیه آمریکا، حضور نظامی در منطقه را مانع توافق دانست. از سوی دیگر، سپاه پاسداران در تهران رزمایشی با هدف مقابله با قیام‌های احتمالی برگزار کرد و پاسدار اکبرزاده از طرح جدید رژیم برای گسترش محدوده عملیاتی در تنگه هرمز خبر داد. در عرصه بین‌المللی، قیمت جهانی نفت در آستانه دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور چین کاهش یافت. همچنین وقوع چندین زمین‌لرزه پیاپی در حوالی تهران و هشدارهای کارشناسان حکومتی در مورد فعالیت گسل‌های منطقه، موجب نگرانی شهروندان شده است.

۱- اژه‌ای سردژخیم قضاییه جلادان: اینترنت مثل پتک در ذهن مردم شده است

اژه‌ای، سردژخیم قضاییه جلادان، با ابراز نگرانی از فضای مجازی اعلام کرد که مسائل مطرح شده در اینترنت مانند پتک در ذهن مردم عمل می‌کند و باعث ایجاد شبهه و ناامیدی می‌شود. وی تأکید کرد که نباید از کنار این مسائل مبهم گذشت و مدعی شد که دشمن از این فضا برای برهم زدن آرامش جامعه استفاده می‌کند.

۲- لفاظی عراقچی علیه آمریکا و ادعای حق حاکمیت بر تنگه هرمز

عراقچی در دیدار با معاون وزیر خارجه نروژ، لفاظی‌های آمریکا را مانع اصلی پایان جنگ و رسیدن به توافق دانست. وی با نادیده گرفتن نقش مخرب رژیم ایران در منطقه، حضور آمریکا و اسرائیل را عامل تنش در تنگه هرمز خواند و مدعی شد که رژیم در حال تدوین مقررات جدیدی برای این آبراه بین‌المللی است.

۳- رزمایش سپاه پاسداران در تهران برای مقابله با تحرکات مردمی

پاسدار حسن‌زاده، سرکرده سپاه تهران بزرگ، از برگزاری رزمایشی ۵ روزه خبر داد. وی هدف از این مانور را ارتقای توان رزمی گردان‌های تکاور و بسیج برای مقابله با هرگونه سناریو و تحرک دشمن در داخل سرزمین عنوان کرد.

۴- طرح رژیم ایران برای گسترش محدوده عملیاتی در تنگه هرمز

پاسدار اکبرزاده، از کارگزاران نظامی نیروی دریایی سپاه، اعلام کرد که در طرح جدید رژیم، محدوده تنگه هرمز به یک منطقه وسیع عملیاتی تا ۵۰۰ کیلومتر گسترش یافته است. وی این منطقه را یک هلال راهبردی از جاسک تا فراتر از جزایر بزرگ توصیف کرد.

۵- کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی در آستانه نشست ترامپ و شی جین‌پینگ

 رویترز گزارش داد که قیمت نفت خام برنت به ۱۰۶ دلار و ۹۱ سنت کاهش یافت. این نوسان قیمت در حالی رخ می‌دهد که سرمایه‌گذاران منتظر نتایج دیدار دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ و تحولات مربوط به آتش‌بس در خاورمیانه هستند.

۶- وقوع زمین‌لرزه‌های پیاپی در تهران و مازندران

بامداد امروز، زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر مرز استان‌های تهران و مازندران را لرزاند. این حادثه با دو پس‌لرزه دیگر به بزرگی ۴ و ۳.۴ ریشتر در عمق زمین ادامه یافت که کانون آن‌ها حوالی پردیس و بومهن گزارش شده است.

۷- هشدار کارشناس حکومتی درباره فعالیت گسل مشا

زارع، از کارشناسان حکومتی، نسبت به لرزه‌خیزی خوشه‌ای در منطقه بومهن و پردیس هشدار داد. وی وقوع زمین‌لرزه‌های اخیر را نشانه آزادسازی انرژی در محل تلاقی ساختارهای زمین‌ساختی و فعالیت دائمی گسل مشا دانست که پتانسیل وقوع لرزه‌های بزرگتر را دارد.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط