بازتاب گسترده تظاهرات ایرانیان آزاده در واشنگتن در رسانه‌های معتبر جهانی

۱۴۰۵/۲/۳۱

نگاهی به انعکاس گسترده تظاهرات واشنگتن در رسانه‌ها

گزارش و گفتگو با دکتر شاهین توتونچی کارشناس ارشد ارتباطات

تظاهرات هزاران تن از هموطنانمان در واشینگتن در روز شنبه ۲۶ اردیبهشت بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های آمریکایی و خبرگزاری های بزرگ جهانی داشت. از جمله تلویزیون فاکس نیوز کانال ۵ گفت: هزاران ایرانی خواستار پایان اعدامها و حمایت بین‌المللی از تغییر دموکراتیک در ایران شدند.

در واشنگتن هزاران ایرانی مقیم آمریکا گردهم آمدند و خواستار پایان اعدامها و حمایت بین‌المللی برای تغییر دموکراتیک در ایران شدند این تظاهرات در حالی برگزار شد که نگرانی‌ها از اعدامها و سرکوب سیاسی در ایران افزایش یافته.

امیر عمادی روز ۲۶ اردیبهشت در مصاحبه با فاکس کانال ۵ گفت:

درخواست مشخص ما حمایت از مردم ایران و مقاومتشان در داخل در مبارزه با رژیم به‌منظور جمهوری دموکراتیک است

و رسانه خبری فوربز روز ۲۸ اردیبهشت در گزارشی از تظاهرات ایرانیان در واشنگتن نوشت: هزاران تظاهرکننده ایرانی در بحبوحه ادامه درگیری‌ها و توقف مذاکرات صلح، خیابان‌های واشنگتن دی‌سی را پر کردند و خواستار تغییر حکومت در تهران شدند.

معترضانی که روز شنبه در نزدیکی کنگره آمریکا در چارچوب راهپیمایی «ایران آزاد» تجمع کرده بودند، پلاکاردهایی در حمایت از سرنگونی رژیم و آزادی در ایران حمل می‌کردند و نقض حقوق‌بشر در ایران را محکوم کرده و بر نقش حکومت ایران در دامن‌زدن به بی‌ثباتی منطقه‌یی تأکید کردند.

این تجمع، گروه‌های ایرانی خارج از کشور و چهره‌های سیاسی در آمریکا را گردهم آورد که نشان‌دهنده افزایش فشارهای بین‌المللی بر ایران همزمان با تشدید تنشها بود.

علت این توجهات چی بود؟ و چرا این قدر مورد توجه قرار گرفت؟  در این قسمت از برنامه می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم.

سوال این است که مگر پیام این تظاهرات چه بود که اینقدر مورد توجه قرار گرفت و مخاطب این پیام کی بود؟  

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط