انتقاد شدید سفیر انگلیس از دخالت‌های گسترده رژیم آخوندی و شبه‌نظامیان تحت حمایت آن در عراق

۱۴۰۵/۳/۷

مقتدی صدر از پیوستن نیروهای نظامی وابسته به خود به دولت عراق خبر داد 

سفیر انگلیس در عراق از دخالت‌های گسترده و غیرقانونی رژیم آخوندی و فعالیت شبه‌نظامیان تحت حمایت این رژیم به‌شدت انتقاد کرد.

به‌نوشته شرق الاوسط، عرفان سفیر انگلیس در عراق از گروه‌های مسلح تحت حمایت رژیم آخوندی در عراق به‌شدت انتقاد کرد و گفت: دخالت‌های رژیم آخوندی گسترده و غیرقانونی است.

سفیر انگلیس گفت: شبه‌نظامیان تحت‌الحمایه رژیم آخوندی از طریق ارعاب و باج‌خواهی به شیوه‌ای شبیه به مافیا عمل می‌کنند.

ادامه انتقادات بین‌المللی از نفوذ رژیم آخوندی در عراق

به گزارش اسکای نیوز عربی، مقتدی صدر از پیوستن نیروهای نظامی وابسته به خود به دولت عراق خبر داد و گفت: این تصمیم با هدف تأمین منافع عمومی عراق و جلوگیری از خطرهای پیش رو اتخاذ شده است. بر اساس بیانیه مقتدی صدر، بخش‌های غیرنظامی این گروه بدون هر گونه مقر، سلاح، لباس یا عنوان تشکیلاتی فعالیت خواهند کرد.

اسکای نیوز افزود: مقتدی صدر از دیگر گروه‌های مسلح در عراق نیز خواست سلاح خود را به دولت تحویل دهند و زیر نظر نهادهای رسمی فعالیت کنند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط