نمایشگاه و تظاهرات در لس‌آنجلس برای افشای جنایت‌های رژیم علیه ورزشکاران ایرانی

تظاهرات برای گرامیداشت یاد ورزشکاران شهید و افشای سرکوب ورزشکاران توسط رژیم ایران  با حضور قهرمانان ورزشی و ملی‌پوشان عضو شورای ملی مقاومت برگزار شد

در آستانه مسابقات جام جهانی فوتبال، روز چهارشنبه ۲۰ خرداد (۱۰ ژوئن)، یک نمایشگاه و آکسیون درباره جنایت‌های فاشیسم دینی حاکم بر ایران علیه ورزشکاران ایرانی، با حضور ملی‌پوشان فوتبال ایران و ورزشکاران عضو و هوادار مقاومت در لس‌آنجلس برگزار شد.

حضور ملی‌پوشان فوتبال و قهرمانان ورزشی در آکسیون لس‌آنجلس

آقایان حمید عظیمی، عضو شورای ملی مقاومت، اصغر ادیبی (ملی‌پوش فوتبال در بازی‌های آسیایی بانکوک ۱۹۷۰ و عضو شورای ملی مقاومت)، بهرام مودت (ملی‌پوش فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین و عضو شورای ملی مقاومت)، یوسف مهدوی (فوتبالیست)، شهرام همایونفر (فوتبالیست) و همچنین خانم سولماز ابوعلی (قهرمان کاراته آمریکا و جهان) و میلاد شریف (قهرمان کشتی دبیرستان‌های لس‌آنجلس در کالیفرنیا)، در این آکسیون شرکت داشتند.

نمایشگاه عکس شهدای ورزشکار در برابر شهرداری لس‌آنجلس

در این برنامه، نمایشگاه عکسی از شهدای قهرمان ورزشکار که جان خود را در راه مبارزه با رژیم آخوندی فدا کرده‌اند، در مقابل ساختمان معروف شهرداری لس‌آنجلس برگزار شد.

این نمایشگاه و آکسیون مورد توجه خبرنگاران، رادیوها و تلویزیون‌های سراسری و ایالتی و همچنین بازدیدکنندگان قرار گرفت.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط