بالا گرفتن جدال باندها بر سر «تفاهم‌نامه پس از جنازه‌گردانی»، کیهان خامنه‌ای خواستار توقف مذاکره با آمریکا شد

۱۴۰۵/۴/۱۷

هم‌زمان با تشدید کشمکش‌های درونی رژیم پس از مراسم جنازه‌گردانی، باندهای حکومتی حملات خود را علیه یکدیگر شدت بخشیده‌اند؛ کیهان خواستار توقف مذاکرات با آمریکا و قتل ترامپ شد

جنگ قدرت و تشدید اختلافات میان باندهای حاکمیت پس از مراسم جنازه‌گردانی ادامه دارد. حسین شریعتمداری، نماینده ولی‌فقیه در روزنامه کیهان، با طرح پیشنهادهایی علیه روند مذاکرات با آمریکا، خواستار اعلام رسمی «واجب‌القتل» بودن دونالد ترامپ، تعیین جایزه برای قتل او و گنجاندن درخواست استرداد وی در هرگونه تفاهم‌نامه شد. هم‌زمان، گزارش‌هایی از تهدید معاون اجرایی پزشکیان و ادامه درگیری‌های لفظی میان جریان‌های حکومتی منتشر شده است.

کیهان: تیم مذاکره‌کننده نباید با «قاتل رهبر» مذاکره کند

حسین شریعتمداری، نماینده ولی‌فقیه در روزنامه کیهان، روز ۱۶ تیر در یادداشتی با عنوان «سر ترامپ را می‌خواهیم!» نوشت:

«در مراسم تشییع خامنه‌ای، خونخواهی او پُرشمارترین شعاری بود که با فریادهای بی‌امان در فضا طنین‌انداز بود. این خواسته مردم دقیقاً و بی‌کم‌وکاست همان خواسته‌ای است که در توصیه‌های امام (رفته) و امام حاضر به صراحت آمده و بر ضرورت آن تأکید شده است.»

وی سپس به آنچه «گام‌های مورد انتظار» خواند، اشاره کرد.

گام اول: «رسماً اعلام شود که جمهوری اسلامی ایران، ترامپ و سایر همپالکی‌های او، حتی خلبانانی که در کشتن خامنه‌ای دست داشته‌اند را واجب‌القتل می‌داند و هرجا او را بیابد، به قتل می‌رساند.»

گام دوم: «تعیین جایزه از سوی دولت و اعلام رسمی آن برای فرد و یا افرادی که ترامپ را به قتل برسانند. یک خبر موثق حکایت از آن دارد که تاکنون از سوی مردم بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به عنوان جایزه برای قاتل ترامپ تهیه شده است. این مبلغ رو به افزایش است.»

گام سوم: «تیم مذاکره‌کننده کشورمان می‌تواند و باید با صراحت اعلام کند که حاضر به مذاکره با قاتل رهبر نیست و بر سر میز مذاکره‌ای نمی‌نشینند که طرف مقابل آن، ترامپ و یا نمایندگان این آدم باشند و باید پیشنهاد جایگزینی هیأتی متشکل از نمایندگان کنگره (که علی‌الظاهر) غیردولتی تلقی می‌شوند را ارائه کند.»

گام چهارم: «درخواست تحویل ترامپ به ایران برای محاکمه و مجازات، یکی از چند شرط ایران و اولین بند از یادداشت تفاهم باشد.»

تهدید معاون اجرایی پزشکیان به حذف فیزیکی

تلگرام «چند ثانیه» وابسته به رژیم، روز سه‌شنبه ۱۶ تیر نوشت: بامداد امروز اعلامیه‌هایی با محتوای تهدیدآمیز در اطراف منزل مسکونی، درِ ورودی و خودروی جعفر قائم‌پناه نصب شده است.

در این اعلامیه‌ها که توسط گروهی ناشناس منتشر شده، عباراتی مبنی بر تهدید به آسیب جسمی تا حد حذف فیزیکی کامل درج شده بود.

این منبع افزود: «به نظر می‌رسد این اقدام در واکنش به صحبت‌های اخیر قائم‌پناه در خصوص پیام رهبری باشد.»

ادامه جنگ گرگ‌ها بر سر شعارهای مراسم جنازه‌گردانی

در ادامه کشمکش‌های درونی رژیم بر سر شعارهای داده‌شده علیه پزشکیان و عراقچی در مراسم جنازه‌گردانی تهران، محمد مهاجری، از مهره‌های رسانه‌ای حکومت، خطاب به پاسدار ذوالقدر، دبیر شورای عالی امنیت رژیم، نوشت:

«شعارها و فحش‌های زشتی که در مراسم تشییع علیه عراقچی و قالیباف داده می‌شود، حتماً فتنه اسرائیلی است. سکوت شما و برخی از اعضای شورای عالی امنیت که در مظان همراهی با این شعارها و ناسزاها هستند، خودش عامل فتنه بزرگ‌تری است.»

اعتراف رسانه حکومتی به شکست نمایش «اجماع سیاسی»

سایت حکومتی «رویداد ۲۴» نیز نوشت:

«در مراسمی که قرار بود تصویری کم‌سابقه از انسجام داخلی ایران ثبت کند، غیبت محمد خاتمی، حسن روحانی و محمود احمدی‌نژاد بیش از حضور بسیاری از چهره‌ها به چشم آمد؛ غیبتی که نه‌فقط یک مسئله تشریفاتی، بلکه از دست رفتن فرصتی برای نمایش اجماع سیاسی در یکی از حساس‌ترین مقاطع کشور بود.»

 
 
لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط