اعدام ۹ زندانی در ۳ روز و ۳۲ اعدام از ابتدای خرداد در شیراز

اعدام ۹ زندانی در ۳ روز و ۳۲ اعدام از ابتدای خرداد در شیراز

مقاومت ایران این اعدام‌های جنایتکارانه را قویاً محکوم می‌کند

 

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

ماشین کشتار قضاییه جلادان پس از جنازه‌گردانی و دفن خامنه‌ای

اعدام ۹ زندانی در ۳ روز و ۳۲ اعدام از ابتدای خرداد در شیراز

دژخیمان رژیم آخوندی در وحشت از قیام مردم به‌ستوه آمده، پس از نمایش انزجار‌آور جنازه گردانی بار دیگر ماشین کشتار و اعدام را به‌راه انداخته و در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه ۲۱ تا ۲۳ تیر دست‌کم ۹ زندانی را حلق‌آویز کردند.

صبح امروز ۲ زندانی به‌نام‌های محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی به «اتهام قیام مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران (بغی)» اعدام شدند. قضاییه جلادان اعلام کرد این ۲ زندانی «از هسته‌های وابسته به داعش بودند که پس از فروپاشی ساختار گروه در عراق و سوریه در ارتفاعات بمو در نوار مرزی عراق و ایران مستقر شده و در درگیری با افراد این گروه ۳ پاسدار» کشته شده‌اند (میزان ۲۳ تیر).

دوشنبه ۲۲ تیر مهدی لطیفی ۲۷ ساله و عبدالرضا حیدری در تبریز حلق‌آویز شدند. یکشنبه ۲۱ تیر ۵ زندانی به‌دار آویخته شدند: محمد ایمانی ۲۷ ساله و اسدالله علیجانی ۳۳ ساله در شیروان، حسین رحیم خانلی ۳۲ ساله، مراد ایران‌منش و یک زن ۵۲ ساله به‌ نام ستایش محمدپور در شیراز. از ابتدای خرداد تاکنون ۳۲ زندانی در زندان عادل‌آباد شیراز اعدام شده‌اند.

مقاومت ایران این اعدام‌های جنایتکارانه را قویاً محکوم می‌کند و ملل متحد و سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق‌بشر را به اقدام فوری برای توقف اعدام‌ها در ایران فرامی‌خواند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۳ تیر ۱۴۰۵ (۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶)

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط