گلریزان همیاری؛ چرا وزارت اطلاعات رژیم مجبور به واکنش شد؟

۱۴۰۵/۵/۲۱

از حمایت گسترده مردم و زندانیان سیاسی تا اعتراف رسانه حکومتی؛ استقلال سیمای آزادی چگونه دیوار سانسور و تبلیغات رژیم را به چالش کشید؟

گفتگو با فریدون سلیمی

بعد از چهار روز همیاری با سیمای آزادی و گلریزان باشکوهی که از زندان‌های رژیم ضدبشری آخوندی و شهرهای میهن تا اقصی نقاط جهان در واقع برای سیمای آزادی نثار شد، بالاخره وزارت اطلاعات رژیم در یکی از ارگان‌های وابسته به خودش به اسم خبرگزاری مهر موضع‌گیری کرد که می‌خواهیم در گفتگوی امشب همراه با مهمان برنامه آقای فریدون سلیمی به همین موضوع بپردازیم. 

اجازه بفرمایید که قسمتی را که خبرگزاری حکومتی مهر از همیاری پخش کرده با هم ببینیم بعد در رابطه با اون صحبت کنیم.

«خوبه اول بپردازیم به اینکه الان در موقعیت سیاسی خاصی هستیم ما. می‌خواستم شما توضیح بدید که در این وضعیت، موقعیت رژیم رو در این اوضاع سیاسی متحول فعلی بگید. وظایف چیه؟

در این شرایط با حداکثر تهاجم، با حداکثر تهاجم باید به این رژیم ضعیف و در باتلاق گیر افتاده تاخت. و از اون‌ور هم روشنگری. به‌خصوص برای نخبگان، برای جوانان، برای اونایی که آگاهن، بایستی حقیقت رو گفت، باید راه درست رو نشون داد.»

این رسانه حکومتی که وابسته به وزارت اطلاعات آخوندی هست، نوشته که کارشناس مجاهدین در یکی از برنامه‌های رسانه‌ای این گروهک با تأکید بر لزوم تهاجم به ایران، صراحتاً اعتراف می‌کنند که صرف عملیات نظامی برای ضربه زدن به ایران کافی نیست و در کنار آن اثرگذاری بر افکار عمومی به‌ویژه نخبگان و جوانان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سؤال اینه که هدف رژیم، یا بهتره بگیم ارگان اطلاعات آخوندی، از پخش این قسمت مشخص از مجموعه برنامه‌های همیاری چیه؟

فریدون سلیمی: بله. خب من فکر کنم که هر کسی گوشه‌ای از همیاری و گلریزان همیاری رو دیده باشه و خلاصه فرصتی کرده باشه که تکه‌ای حتی از اون رو مشاهده بکنه، واقعاً تحت تأثیر هم عزم و اراده هموطنانمون قرار می‌گره که اون‌طور با قدرت می‌اومدن و حمایت خودشون رو از سیمای آزادی به عنوان سخنگو و گوینده حقایق جامعه و همچنین رژیم ازش صحبت می‌کردند، و همین‌طور احساسات پاکی که نثار سیما می‌کردند، خب واقعاً خیلی تأثیرگذار بود و طبعاً جز رژیم رو در آورد و اینا. درخشش واقعاً حمایت بی‌دریغ هموطنان و جوانان از این برنامه همیاری و همین‌طور باید اشاره بکنیم به وجه استقلال‌طلبانه اون، یعنی واقعاً چون یکی از پارامترهای جدی استقلال واقعاً دقیقاً بحث مالی اون هست و می‌بینیم که سیمای آزادی با تکیه به مردم خودش، پشتیبانان خودش، چطور به لحاظ مالی از طریق آن‌ها تامین میشه و تکیه‌اش به مردم خودش هست برای اینکه یک سیمای مستقل هست و بیان‌کننده خواست و اراده مردم ایران. به هر حال همین‌ها هست که به هر حال جز رژیم رو درآورده و بالاخره رژیم علی‌رغم اینکه تلاش می‌کرد بی‌اعتنایی بکنه و ترس و وحشت خودش رو از این مقاومت و از این سیمای آزادی بپوشونه و بیان نکنه، اما مجبور به انعکاسش شد، اونم توسط خبرگزاری وابسته به وزارت اطلاعاتش.

وقتی زندان‌های رژیم هم صدای حمایت از سیمای آزادی می‌شوند

اما جالبه که همون‌طور که شما این گوشه رو پخش کردید از اونچه که رژیم بازتاب داده، مهمان برنامه صحبت از تهاجم حداکثر و سرنگونی و صحبت از این می‌کنه که چطور رژیم در باتلاق بی‌راهه‌حلی و بن‌بست‌های لا علاج و بدون علاج گیر کرده و راه حلی نداره و از اون‌ور اشاره می‌کنه که رژیم در ضعیف‌ترین نقطه است. به‌خصوص در شرایطی که رژیم با تبلیغات گسترده، همون‌طور که شما هم در مقدمه گفتین، نمی‌دونم حمایت‌های میلیونی و نمایش‌هایی از اون به اصطلاح مرگ خامنه‌ای و ادعاهای این‌جوری و خلاصه‌اون جانفداهایی که میلیونی میلیونی ازش ادعا می‌کرد، خب در مقابل می‌بینیم که سیمای آزادی پرده از حقایقی برمی‌داره که طبعاً نقطه مقابل اون هستش و دقیقاً همین جاست که جز رژیم درمیاد چرا که پیام آگاهی‌بخش اون واقعاً دیوارهای اختناق و سانسور رژیم رو شکسته، درهم‌کوبیده و پیام‌هاش واقعاً به قلب جامعه و جوانان و حتی زندان‌های رژیم نفوذ کرده و ما می‌بینیم که هواداران اون در سیاهچال‌ها و زندان‌ها چطور پیام حمایت از همین همیاری و گلریزان اون می‌دن و پیام می‌فرستن.

شاهد پیام جمعی از زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین در هم اوین بودیم، هم در قزل‌حصار بودیم، هم در زندان مرکزی کرج بودیم که پیام‌های خودشون رو با اسم و رسم فرستادن و حمایت خودشون رو از این همیاری و گلریزان و استقلال سیمای آزادی اعلام کردن.

از اوین تا قزل‌حصار؛ پیام زندانیان، دیوار سانسور را شکست

به هر حال خب همین‌هاست که می‌بینیم که به شدت تأثیر می‌ذاره. دیدیم حتی به نام شهیدان این پیام‌ها رو می‌فرستادند، وحید بنی‌عامریان، پویا، مهدی و بقیه شهدا، و به این وسیله هم یاد اون‌ها رو زنده می‌کردند، هم پیام ادامه راه اون‌ها رو می‌دادند و هم حمایتشون رو از سیمای آزادی و بازتاب‌دهنده مقاومتی که همواره بر استقلال و آزادی خودش به دور از هر گونه وابستگی این راه رو پیش برده و پیام و خواسته‌های مردم رو بازتاب داده.

 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط