مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی ـ دوشنبه

مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی ـ دوشنبه

مشروح اخبار شامگاهی

۱۴۰۵/۶/۹

۱-مناسبت سالگرد اسطوره اشرف -قسمت دوم 

 شهادت ۵۲ مجاهد خلق در اشرف جاودانه

و ۷گروگان در حمله جلاد قاسم سلیمانی

و مالکی نخست‌وزیر دست‌نشانده عراق

در ۱۰ شهریور ۱۳۹۲

برای دیدن ویدئو و  متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۲-گرامیداشت یاد و خاطره قهرمان مجاهد خلق مهدی خانکی در چهلمین روز شهادت

قهرمان مجاهد خلق مهدی خانکی: «من یک نکته‌یی که می‌خواستم بگویم این هست که افتخار می‌کنم عضو سازمانی هستم که ذیصلاح‌ترین زنان رهبری آنرا به عهده دارند»

سوگند مجاهد خلق مهدی خانکی:

با درود و سلام به شیر همیشه بیدار و مهر تابان ایران‌زمین و مجاهدان دلاور که عهد بستند که تا خشت آخر این حاکمیت پلید و سفیانی را ویران کنند. من به‌عنوان یک کانون شورشی مجاهد خلق، از خاک اسیر میهنمان ایران بنا به سنت دیرینه مجاهدین خواستم بگم که برای آزادی، عدالت و رهایی ایران همانند خواهران و برادرانم سوگند یاد می‌کنم حاضر حاضر حاضر به امید دیدار شما عزیزان دوست داشتنی.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۳-جنگ و تجدید درگیری نظامی رژیم و آمریکا

سنتکام از خنثی‌سازی عملیات مین‌گذاری سپاه پاسداران در تنگه هرمز خبر داد؛ ترامپ تأکید کرد اجازه دستیابی رژیم به سلاح هسته‌یی داده نخواهد شد

حوالی ساعت ۱۲ و نیم یکشنبه شب به وقت ایران، هدفهایی در جزیره لارک در نزدیکی قشم مورد حمله قرار گرفت و انفجارها شدیدی شنیده شد.

متعاقباً سنتکام فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا درباره تهاجم به یک پایگاه نیروی دریایی رژیم در جزیره لارک برای خنثی سازی عملیات مین‌گذاری در تنگه هرمز، اعلام کرد: نیروهای ارتش آمریکا عملیات محدود و دقیقی را علیه نیروهای مین‌گذار سپاه پاسداران اجرا کردند تا یک تهدید قریب‌الوقوع در تنگه هرمز علیه کشتیرانی بین‌المللی را خنثی کند.

برای دیدن  متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۴-انحصار تولید و توزیع دارو در بیت خامنه‌ای، علت اصلی گرانی دارو

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

انحصار تولید و توزیع دارو در بیت خامنه‌ای، علت اصلی گرانی دارو

بنا به ارقام حکومتی، تورم رسمی در مردادماه امسال نسبت به مرداد سال گذشته ۸۹ درصد و در مورد مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۲۷ درصد است و این تورم در برخی استان‌ها از ۱۵۰ درصد هم بالاتر است (مرکز آمار ایران ۶ شهریور). البته رقم واقعی تورم از این هم بیشتر است؛ در این میان بحران کمبود و گرانی دارو ابعاد وسیع‌تری به‌خود گرفته و زندگی را بر کارگران و زحمتکشان و حقوق‌بگیران بسیار سخت‌تر کرده است.

برای دیدن  متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۵-بحران سوخت؛ اعتراف رسانه‌ها و کارگزاران رژیم به ناترازی و هراس از اعتراضات مردمی  

 از صف‌های طولانی در سراوان و راسک تا اذعان تلویزیون حکومتی به تعطیلی جایگاهها و هشدار عضوی از مجلس ارتجاع نسبت به تبعات شوک قیمتی

بحران کمبود سوخت و تشکیل صف‌های کیلومتری در جایگاههای بنزین در سراسر کشور، ابعاد تازه‌یی به خود گرفته است. گزارشهای میدانی از بلوچستان تا تهران نشان می‌دهد مردم ساعات طولانی از شبانه‌روز را در صف‌های طولانی معطل می‌مانند. در همین حال، رسانه‌ها و کارگزاران رژیم صراحتاً به ناترازی ۱۵ میلیون لیتری و هراس از تبعات اجتماعی و گرانی بنزین اذعان می‌کنند.                                   

 برای دیدن ویدئو و  متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.                              

۶-جنگ گرگ‌ها در رأس حاکمیت؛ حمله پزشکیان به جبلی و تشدید جدال باندهای رژیم

افشای انتقاد پزشکیان به صدا و سیمای رژیم، با واکنش شدید کیهان ولایت، صابرین نیوز وابسته به سپاه پاسداران و آخوند رسایی مواجه شد

درگیری باندهای حکومتی بر سر «وحدت» و چگونگی ادامه جنگ، از اختلافات عمیق در رأس رژیم و نگرانی از پیامدهای اجتماعی و سیاسی بحرانهای موجود پرده برمی‌دارد.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۷-بازنشستگان در اصفهان، سنندج و شوش علیه ستم و غارتگری حکومت آخوندی تجمع کردند

بازنشستگان معترض دوشنبه ۹ شهریور با برگزاری تجمع‌های اعتراضی، علیه وضعیت معیشتی، غارتگری و بی‌عدالتی حکومت آخوندی اعتراض کردند

بازنشستگان امروز دوشنبه ۹ شهریور در شهرهای اصفهان، سنندج و شوش در اعتراض به ستم، غارتگری و بی‌عدالتی حکومت آخوندی تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان با سر دادن شعارهای اعتراضی، خشم و نارضایتی خود را نسبت به وضعیت موجود و بی‌توجهی کارگزاران رژیم به مطالبات بازنشستگان ابراز کردند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۸-بسنت: تحریم‌های ثانویه هفتگی علیه رژیم ایران در راه است

به گزارش خبرگزاری رویترز ۹ شهریور، اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا پیش از اجلاس وزیران دارایی گروه بیست، در مصاحبه با این خبرگزاری، اعلام کرد: احتمالا هر هفته تحریم‌های ثانویه تازه‌یی برای افزایش فشار اقتصادی بر رژیم ایران اعلام می‌کند و در گام نخست بانکها هدف می‌گیرند تا پیوند اقتصادی خود را با ایران قطع کنند، وگرنه با تحریم ثانویه روبه‌رو می‌شوند.

برای دیدن  متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

۹-رشد مالیاتی            

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.     

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط