اعدام‌های فزاینده رژیم؛ چرا صدای زندانیان سیاسی باید به گوش جهان برسد؟

۱۴۰۵/۶/۱۱

در آستانه سالگرد قتل‌عام ۶۷، کارزار جهانی علیه اعدام‌های رژیم چگونه ادامه پیدا می‌کند؟

گفتگو با ناصر شریف

این روزها موضوع اعدام‌ها و اوج‌گیری و افزایش نقض حقوق بشر توسط رژیم، آن هم در روزهایی که به سالگرد قتل‌عام زندانیان سیاسی در تابستان سال ۶۷ نزدیک می‌شویم، مورد توجه بسیاری از محافل حقوق بشری و رسانه‌ها قرار گرفته است.

این موضوع همچنین محور کارزار حامیان مقاومت ایران، یاران شورشگر و اشرف‌نشان‌ها بوده است.

در این بخش از برنامه به آمریکا می‌رویم و همراه با مهمان برنامه‌مان، آقای ناصر شریف، بیشتر درباره همین موضوع می‌شنویم.

در رابطه با همین موضوعی که گفتم، متأسفانه رژیم اعدام‌ها را تشدید و افزایش می‌دهد. امروز هم شورای ملی مقاومت ایران اعلام کرد که رژیم حکم اعدام ۱۱ شورشگر را تأیید کرده است.

اقداماتی که مقاومت ایران در آمریکا و یا هواداران مقاومت ایران در حال حاضر در آمریکا انجام می‌دهند، در این رابطه چیست؟ برای اینکه صدای مردم ایران باشند.

از اعتراض در خیابان تا کنگره آمریکا؛ چگونه صدای زندانیان سیاسی ایران به جهان می‌رسد؟

بله. ابتدا اجازه بدهید من درود بفرستم به همه زندانیان سیاسی، مجاهد و مبارز در زندان‌های سراسر ایران که با مقاومت‌شان، به هر حال، نشان دادند که رژیم با این اعدام‌ها کاری پیش نخواهد برد.

درود به آنها.

ایرانیان آزاده، هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران و شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا، برای اعتراض به اعدام‌ها و رساندن صدای مردم ایران به دنیا، با برگزاری آکسیون‌های مختلف و تظاهرات‌های مختلف و حمایت از کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام تلاش کردند که صدای مردم ایران را به گوش جهانیان برسانند.

همین‌طور با ملاقات با نمایندگان کنگره و سنای آمریکا، آگاهی‌رسانی به آنها و درخواست از آنها برای اینکه این اعدام‌های وحشیانه را محکوم کنند.

مصاحبه‌های تلویزیونی و مطبوعاتی بسیاری در سراسر آمریکا توسط هواداران و اعضای مقاومت ایران انجام شده تا صدای زندانیان سیاسی ایران را به دنیا برسانیم، از مقاومت‌شان بگوییم و به هر حال این آگاهی‌رسانی از طریق سوشال‌مدیا نیز به‌طور مرتب ادامه دارد.

در همین زمینه هم در تاریخ ۲۲ و ۲۳ سپتامبر، در مقابل سازمان ملل در نیویورک، تظاهرات بسیار باشکوهی توسط هزاران ایرانی آزاده و حامیان شورای ملی مقاومت در نیویورک برگزار خواهد شد.

همین‌جا از تمام هم‌وطنان و دوستانی که صدای ما را می‌شنوند تقاضا می‌کنم که به این تظاهرات بپیوندند تا صدای زندانیان سیاسی و صدای مردم ایران باشند.

آقای شریف، اشاره کردید به تظاهراتی که در پیش است. تظاهرات بزرگ مقاومت ایران که مقاومت ایران هر ساله آن را برگزار کرده و می‌کند. امسال خواسته یا شعار اصلی این تظاهرات چیست و علت اصلی برگزاری این تظاهرات توسط مقاومت ایران چیست؟

«نه به اعدام»؛ پیام اصلی تظاهرات نیویورک چیست؟

بله. امسال هم مثل سال‌های قبل، محکوم کردن رژیم است؛ اینکه رژیم نماینده مردم ایران نیست.

شعار اصلی این تظاهرات «نه به اعدام» است؛ محکوم کردن اعدام‌ها و همین‌طور حمایت از زندانیان سیاسی قهرمان، اینکه آنها تنها نیستند و مقاومت و صدای آنها را به دنیا برسانیم.

همین‌طور می‌دانیم که رژیم از نهایت ضعف و زبونی، در واقع، دست به این اعدام‌ها می‌زند تا شاید بتواند از قیام بعدی جلوگیری کند.

منتهای امر، هزاران نفر، همان‌طور که اشاره کردم، از هواداران شورای ملی مقاومت آنجا خواهند بود تا بگویند رژیم نماینده مردم ایران نیست؛ آلترناتیو اصلی این رژیم، یعنی شورای ملی مقاومت ایران، آماده است برای سرنگونی این رژیم به دست مردم ایران و شورشگران در داخل میهن.

همین‌طور اینکه تغییر فقط و فقط به دست مردم ایران و مقاومت‌شان امکان‌پذیر است.

میهمان قبلی‌تان هم اشاره کردند که رژیم خواهان جنگ است و خواهان صلح نیست و می‌خواهد با استفاده از جنگ به حیات ننگین خودش ادامه بدهد و در این مسیر می‌بینیم که مردم ایران ضررهای زیادی را متحمل می‌شوند.

پس باید دوباره آنجا بود و صدای مردم ایران را به گوش جهانیان رساند که تغییر فقط به دست مردم ایران و مقاومت‌شان امکان‌پذیر است.

در این زمینه بتوانیم از شورای ملی مقاومت ایران و آلترناتیو اصلی این رژیم حمایت کنیم.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط