ادعاهای وزارت بدنام اطلاعات و سپاه درباره کشتن و دستگیری افراد در سیستان و بلوچستان
۱۴۰۵/۷/۱۴
وزارت بدنام اطلاعات رژیم مدعی انهدام ۳ هسته عملیاتی، کشتن ۲ نفر و دستگیری ۱۰ نفر شد؛ قرارگاه قدس سپاه نیز از کشتن ۸ نفر در جریان درگیریهای منزلاب زاهدان خبر داد
وزارت بدنام اطلاعات رژیم ادعا کرد ۳هسته عملیاتی را در شهرستانهای ایرانشهر، سرباز، سراوان و زاهدان و با همکاری اطلاعات هرمزگان در قشم از بین برده است.
این وزارتخانه مدعی شد ۲ نفر از اعضای این هستهها را بهقتل رسانده و ۱۰ نفر را دستگیر کرده و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات به چنگ آورده است.
همزمان، خبرگزاری نیروی تروریستی قدس بهنقل از قرارگاه نیروی زمینی سپاه پاسداران از شناسایی و انهدام یک تیم عملیاتی و کشتن ۲ نفر دیگر در ادامه درگیریهای منزلاب زاهدان خبر داد.
وزارت بدنام اطلاعات رژیم ادعا کرد ۳ هسته عملیاتی را در شهرستانهای ایرانشهر، سرباز، سراوان و زاهدان با همکاری اطلاعات هرمزگان در قشم از بین برده، ۲ نفر از آنها را بهقتل رسانده و ۱۰ نفر را دستگیر و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات به چنگ آورده است. گزارش امروز خبرگزاریهای حکومتی نیز همین ادعا را بهنقل از وزارت اطلاعات منتشر کردهاند.
ادعای قرارگاه قدس در باره یک تیم عملیاتی در زاهدان
همچنین خبرگزاری نیروی تروریستی قدس بهنقل از قرارگاه نیروی زمینی سپاه پاسداران ادعا کرد که یک تیم عملیاتی که «در ترور علمای اهل سنت» و هلاکت «نیروهای خدوم فراجا در قطار خنجک زاهدان دست داشتند» شناسایی و منهدم کرده است.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس افزوده است در ادامه درگیریهای منزلاب زاهدان ۲ نفر دیگر را بهقتل رسانده و بدین ترتیب مجموع آدمکشیهای آن در این موضوع به ۸ نفر رسیده و ۲ نفر هم دستگیر شدهاند.
بر اساس اطلاعیهیی که امروز از سوی روابط عمومی قرارگاه قدس منتشر شده، این نهاد ادعا کرده است که تیم مورد اشاره در ترور علمای اهل سنت و دو نفر از نیروهای فراجا در قطار خنجک زاهدان دست داشته و در جریان ادامه عملیات در منزلآب، مجموعاً ۸ نفر از اعضای این تیم کشته و ۲ نفر دستگیر شدهاند.
سایر منابع خبری
در مورد دعاوی سپاه و اطلاعات آخوندی، سایر منابع، خبری منتشر نکردهاند.
نظر و پیشنهاد شما
برای بهبود وبسایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.
