پیامهایی از زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین به‌مناسبت ۱۰اکتبر روز جهانی علیه اعدام

پیامهایی از زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین به‌مناسبت ۱۰اکتبر روز جهانی علیه اعدام

پیامهای زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین خلق به مناسبت روز جهانی علیه اعدام

پیام‌های زندانیان به خاطر تأکیدهای مکرر خود آنها از سیمای آزادی پخش می‌شود

تأکید می‌کنند که می‌خواهند پیام آنها به هر قیمت به جوانان و خلق قهرمان برسد

زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین در ۸ زندان

زندان اوین (بند ۷)

زندان مرکزی کرج

زندان وکیل آباد مشهد

زندان قزلحصار

زندان ارومیه  

زندان خرم آباد

زندان ایرانشهر

زندان گنبدکاووس

اگر چه ماشین اعدام فاشیسم دینی حاکم بر ایران، در وحشت از انفجار خشم خلق، بی وقفه کشتار می‌کند، اما جنبش جهانی برای لغو مجازات اعدام در سالهای اخیر شتاب قابل توجهی یافته است. در سال ۲۰۲۵ تنها در ۱۷ کشور اعدام صورت گرفته است.

طبق گزارش عفو بین الملل درسال ۲۰۲۵ تعداد اعدام های صورت گرفته در جهان ۲۷۰۷ نفر بوده است. از این تعداد دست کم ۲۲۷۰ نفردر ایران اعدام شده اند که رقم بیسابقه حدود ۸۴ درصد کل اعدامهای صورت گرفته در جهان را شامل میشود. آماری بسیار تکان دهنده که حکایت از رژیمی بغایت وحشی و ضد انسانی است.

این اعدامها غیر از چندهزار کیسه سیاهی است که رژیم جنایتکار آخوندی از کشتارش در قیام دیماه به نمایش گذاشت.

ما زندانیان سیاسی و هواداران مجاهدین همگام با کانونهای شورشی و مردم دلاوری که شعله مقاومت به هر قیمت را فروزان نگهداشته و مرعوب احکام ظالمانه و غیر انسانی اعدام نشده و نمیشوند، با چراغ راهنمای نه شاه و نه شیخ، سوگند یاد کرده ایم که تا برکندن ریشه ستمگری از ایران عزیزمان، و برقراری جمهوری دمکراتیک و استقرار دولت موقت برپایه برنامه ده ماده ای خواهر مریم که لغو مجازات اعدام یکی از مواد آن است، تا طلوع خورشید آزادی در میهن عزیزمان ایران، از بذل هیچ کوششی فروگزار نکنیم.

بند زنان زندان اوین

زهرا صفائی، مرضیه فارسی، شیوا اسماعیلی، الهه فولادی و فروغ تقی‌پور

۱۲۰ سال است که کشور غمزده ما تحت سیطره استبداد شاه و شیخ، شاهد اعدام زنان و مردان است، که با هیچ قلمی نمی توان نوشت و با هیچ فکری نمی توان هضم کرد! مگر با افکار پوسیده و ارتجاعی دیکتاتورهایی که گرفتن جان را، دستمایه‌ای برای بقای خود قرار داده اند.

اعدام برای این رژیم سفاک یک روند دائمی و ابزار سرکوب مردم جهت جلوگیری از قیام محتومی است که به زودی طومارش را در هم می‌پیچد.

ما زندانیان هوادار سازمان مجاهدین زهرا صفائی، مرضیه فارسی، شیوا اسماعیلی، الهه فولادی و فروغ تقی‌پور در روز جهانی علیه اعدام از مجامع بین المللی می خواهیم فقط به محکوم کردن نقض حقوق بشر در ایران اکتفا نکنند. و با این رژیم خونخوار مماشات نکنند، مقاومت سازمانیافته و حق مبارزه مردم ایران برای سرنگونی حکومت اعدامی را به رسمیت بشناسند.

پیروز باد جمهوری دموکراتیک

درود بر رجوی  -  ۱۵ مهر ۱۴۰۵

...................... 

سروده یی از شیوا اسماعیلی

شامیست، شام ذلت                 و صبحیست صبح خون

کوهیست، سترگ                   در هیبت مردی با زبان سرخ

فریاد میزند:

سیلاب خون خویش، کنم روان تا برکنم کاخ شاه و بیت العنکبوت شیخ

گفتند به او:

فرو ببند، اندکی تاملی بکن!

بنگر، جوان، این رجالگان رذل، هستیت میکنند تباه!

گفتا: مباد، اندکی درنگ در مرام ما!

مردن به راه آزادی وطن ، بهتر ز زندگی به ننگ شیخ پست!

آنگاه به چشم باز و مشت بسته نعره میزند :

جانم فدای آزادی وطن

میرا کسیست که آزادی مردمان کند تباه

به مناسبت روز جهانی نه به اعدام

۵/۷/۱۴۰۵

شیوا اسماعیلی

زندان اوین

....................

 پیام پریسا کمالی از زندان بندرعباس

با درود به همه مردم آزادیخواه میهنم

 این دیکتاتورهای نشسته بر اریکه قدرت در سرزمین مان چنان به آزادی و آگاهی بیگانه اند که قلم بر اعدام انسانهای آزاده میزنند بجای پاسخگو بودن در مقابل جامعه پرسشگر با تکیه بر اهرم اعدام هر چه بیشتر و ایجاد رعب و وحشت توهم ماندگاری دارند. آنقدر مسخ شده اند که فراموششان شده مردم صاحبان سرزمین‌اند پیکها باقی میماند و خون راه خود را به سمت حق و عدالت باز خواهد کرد. زندگی در سرزمین آزاد و  آباد حق هر انسانی ست و ما از حقمان تمامش را میخواهیم. پاسخ به این خواسته با رویای زیستن در سرزمین آزاد و آباد زیر حکم اعدام بودن نیست، چشمان گریان مادران سرزمین مان نیست دلهره از دست دادن نیست صدای فرزندان سرزمین مان باشید که امروز برای حتی یک فیلم یا استوری و فقط برای آرزوی زیستن در آزادی و رویای آبادی سرزمین شان این فاشیستها حکم به اعدامشان داده اند.

ساکتان بدانند شاید فردا قلم ملاهای خونخوار  و قضات  در این سیستم قضایی فاسد به اعدام عزیزانشان بگردد و چه زود دیر میشود.

 نه به اعدام به امید ایرانی آزاد و آباد

پریسا کمالی زندان هرمزگان

......................

 پیام بیژن کاظمی از زندان اوین

بنام خداوند هستی بخش جهان آفرین

بنام خلق قهرمان ایران و شهیدان

به مناسبت روز جهانی نه به اعدام

سوره مائده، آیه ۳۲

«أَنَّهُ مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَیِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ کَثِیرًا مِنْهُمْ بَعْدَ ذَٰلِکَ فِی الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ»

هر کس انسانی را بدون آنکه بی‌گناهی را کشته یا در زمین تبهکاری کرده باشد، بکشد، مانند آن است که همه مردم را بکشد ، و هر کس انسانی را از مرگ برهاند و زنده بدارد، گویی همه مردم را زنده کرده است و همانا  پیامبران ما با دلایل روشن بر آنان آمدند اما بسیاری از ایشان در زمین سرکشی کردند (و مرزبندیها را در هم شکستند)

تاریخ را که مرور می کنیم با اسامی ننگین خونخوارانی مواجه میشویم که تا قیامت به لعن خدا و خلق و تاریخ محکومند. نمونه سبملیک آن ضحاک که مغز جوانان را می خورد چرا که بقای حکومت و بنای ظلمش هیچ اندیشه نو و پویایی که منجر به قیام شود را برنمی تابید. شیطان بر شانه اش بوسه زده بود و بر شانه هایش مار روئیده بود همانگونه که شیطان بر عمامه ضحاک زمانه بوسه زده است. هیچ دیکتاتور خونریزی مایه عبرت زمامدار دیکتاتور بعدی نشده چرا که ماهیت آنها  ضد خدا و خلق است و برخلاف سیر تکاملی خلقت شتابان پیشقراول فرورفتن در قهقرا و جهنم هستند.

چرا که آنان گوش شنوا ندارند و دلهایشان به مرض سنگین شده امام علی (ع) می فرماید از گذشتگان عبرت گیرید قبل از آنکه عبرت آیندگان شوید...

دیکتاتور خود را تافته‌ی جدابافته میداند. میگوید من به سرنوشت هیتلر و موسولینی  و قذافی گرفتار نمی شوم. من با آریامهر فرق دارم اصلا خدا در جسم  من حلول می کند و با دهان من سخن می گوید و اینچنین حتی مرز شرک را هم می شکند و گوی سبقت از فرعون می رباید.

دیکتاتور برای بقا به مغز و خون مردمان نیازمند است چرا که عطش قدرت و استبداد فقط با نوشیدن خون بیگناهان رفع میگردد. عده ای را در فقر و تنگنا قرار می دهند و بعدها به عنوان  مجرم دستگیر و سپس اعدام می کنند. کوهدشت رکورددار اعدام در ایران است. ننگ و شرم بر کارگزاران و عوامل دیکتاتوری در استان لرستان که به جای پتروشیمی و کارخانه و.. که جوانان آن خطه را سرگرم کار و تلاش کنند، موجبات طناب دار برایشان فراهم می سازند. چرا که به اعدام نیازمندند. پس چگونه رعب و وحشت بیافریدند. در جامعه آخوند زده ای که به قول برادر مسعود حتی کلمات هم ذبح شده اند دیگر کرامت انسانها و انسان و جان انسان بی‌معناست. نفرین به رژیم ولایت فقیه که رکورددار اعدام در جهان است.

هم اکنون که بوی قیام به مشامشان خورده اعدام ها را از سرگرفته اند که قیام ۴۰۴ تکرار نشود!

هر شب در نمایشاتشان عده‌ای در حال آموزش کار با سلاح عرضه می کنند، عده ای عربده می کشند فکر می کنند بقیه نمی شنوند چون خود از شنیدن صدای حق عاجزند، جو اختناق و خفقان راه می اندازند تا مردم بترسند.

بگیر، ببند، بکش گور خود کنی به دست خود. و سیعلم الذین ظلمو ای منقلب ینقلبون.

بی گمان در آینده ای نه چندان دور گوشهایشان به بانک هل من مزید شنوا خواهد شد...

بیژن کاظمی  ۱۷/۷/۴۰۵

اوین - بند ۷ سالن ۱

....................

پیام سپهر امام جمعه از زندان قزلحصار

به عنوان یکی از هزاران زندانی سیاسی عضو «کارزار سه شنبه های نه به اعدام» که در ۶۶ زندان سراسر کشور به مدت صد و چهل و یک هفته هر سه شنبه در اعتصاب غذا به سر می بریم.

 به عنوان زندانی سیاسی که تا به امروز ۱۱ نفر از عزیزترین و شریف ترین برادرانم را از کنارمان ربودند و به چوبه های دار سپردند که همچنان داغشان را در سینه دارم.

به عنوان هوادار سازمانی که بیش از صد هزار تن از اعضایش بجرم آزادیخواهی اعدام شده اند.

 به عنوان زندانی ای که در قتلگاه قزلحصار بسیاری از این محکومان به اعدام را یا از نزدیک میشناسم یا روایتشان را شنیده ام.

و نیز به عنوان یک ایرانی که هموطنانش را هزار هزار بجرم آزادیخواهی در خیابانها به گلوله بستند؛

شهادت میدهم که: هر اعدام در ایران فقط و فقط با هدف ارعاب و سرکوب جامعه صورت گرفته و می‌گیرد. برپایی چوبه های دار و اعدام تحت هر عنوانی تنها راه فرار دیکتاتوری حاکم  از سرنوشت محتوم یعنی سرنگونی به‌دست همین مردم عاصی و شورشگر است و بس.

چرا ایران رکورد دار اعدام در جهان است آنهم با فاصله ای بسیار زیاد از دیگر کشورها. در سال ۲۰۲۵ بیش از ۸۳ درصد اعدامها! در جهان در ایران اجرا شده است. یعنی ایران در صدر جدول اعدامها، قرار دارد

مردم شجاع ایران انقلاب کردند تا دادگاههای نظامی شاه خائن و احکام فرمایشی آنرا به گور تاریخی بسپارند.

به عنوان کوچکترین فرزند این سرزمین سوگند یاد می کنم و ایمان دارم روزی که چوبه های دار در ایران برچیده شود آزادی  از راه می رسد. به امید آنروز خجسته

زندانی سیاسی سپهر امام جمعه

مهر ۱۴۰۵

زندان قزلحصار

بیشتربدانیم:

گسترش کارزار «نه به اعدام» در شهرهای مختلف کشور، به مناسبت ۱۰اکتبر | سیمای آزادی

صد و چهل و یکمین هفته کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در۶۶ زندان | سیمای آزادی

 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط