هزینه‌های نجومی رژیم در زمینه اتمی ـ تیک تاک

۱۴۰۱/۴/۴

تیک تاک ـ هزینه‌های نجومی رژیم در زمینه اتمی ـ ۴تیر۱۴۰۱

به اعتراف برخی مقامات رژیم پروژه اتمی برای رژیم ۱.۵ تا ۲ تریلیون دلار هزینه داشته است،‌ عددی کهکشانی که تصورش هم بسیار دشوار است.
البته عدد بزرگتر از این را هم گفته اند، 
جهرمی وزیر کار دولت احمدی‌نژاد سال ۹۳ گفت:  «پرونده هسته‌یی همه‌ساله بیش از 160میلیارد دلار به کشور ضرر زده و مذاکرات مربوط به ژنو باید 18سال پیش انجام می‌شد». 
یعنی این پروژه  ۲ تریلیون و 880 میلیارد دلار به کشور لطمه زده است، 
با این برآورد و گذشت نزدیک به ۱۰ سال از آن اظهارات آسیب‌هایی که اتمی به کشور زده است حتی از این عدد هم بیشتر است.
اما اگر حتی ما همان ۲ تریلیون دلار (۲هزار میلیارد دلار) را مبنا قرار بدهیم و اگر برفرض محال این پول در اقتصاد کشور هزینه می‌شد، می‌توان دید که بی‌شک اقتصاد ایران جزو اقتصادهای برتر جهان می‌شد. البته در حاکمیت آخوندها هرگز کسی چنین تصور و انتظاری ندارد. 

فرض کنیم این پول در اقتصاد ایران سرمایه‌گذاری می‌شد:‌

۵۰ میلیون شغل پایدار ایجاد می‌شد که تولید و تجارت را در ایران به سقف قابل رقابت با کشورهای تراز یک جهان می‌رساند.

با این پول می‌توان ۲ میلیون ۵۰۰ هزار کیلومتر ریل راه‌آهن ایجاد کرد. در حال حاضر در ایران نزدیک به ۱۴ هزار کیلومتر راه آهن وجود دارد.

با ۲ تریلیون  دلار می‌توان یک میلیون ۴۰۰ هزار کیلومتر آزادراه ساخت. در ایران ۲۴۰۰ کیلومتر آزاد راه وجود دارد. 

با این پول می‌توان ۸ میلیون کیلومتر بزرگراه ایجاد کرد. طول بزرگراه‌ها در ایران ۲۵ هزار و ۸۱۲ کیلومتر است.

با این سرمایه می‌توان ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تخت بیمارستانی درست کرد.

با این پول می‌توان ۴۳ میلیون کلاس درس استاندارد ایجاد کرد. در ایران تقریباً‌ ۷۰۰ هزار کلاس درس و جود دارد که ۳۵ درصد آن بافت فرسوده است 

با این پول می‌توان ۷۶ میلیون آپارتمان ۷۵ متری ساخت. توجه کنید که در ایران ۱۹ میلیون خانوار در حاشیة شهرها در خانه‌های غیر استاندارد زندگی می‌کنند 

هزینه ساخت دانشگاه در انگلیس هر متر مربع ۲هزار پوند است، یعنی هزینه ساخت یک دانشگاه ایده‌ال یک میلیارد دلار است، با ۲ تریلیون دلار می‌توان ۲هزار دانشگاه ایده‌ال قابل رقابت در سطح جهانی ساخت.

مطالب مرتبط

تشدید انزوای جهانی رژیم آخوندی ـ تیک تاک

عربستان و مصر: برنامه اتمی و سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده ایران باید پایان یابد

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط