اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران - خامنه‌ای در وحشت از قیام به موج اعدامها ادامه می‌دهد، ۴۸ اعدام در دو هفته

اطلاعیه شورای ملی مقاومت  ایران - خامنه‌ای در وحشت از قیام به موج اعدامها ادامه می‌دهد، ۴۸ اعدام در دو هفته

سربرگ شورا (2) 

خامنه‌ای در وحشت از قیام به موج اعدامها ادامه می‌دهد، ۴۸ اعدام در دو هفته

اعدام جوان شورشی میلاد بیده درکرج  و اعدام حمیدبخشایش که در ۱۶ سالگی دستگیر شد 

پس از ۱۵سال حبس در قزلحصار

دژخیمان خامنه‌ای امروز شنبه ۲۵آذر یک هموطن بلوچ به‌نام محسن سالارزهی را در زندان ایرانشهر و یک زندانی بلوچ دیگر را در زندان مرکزی زاهدان و روز جمعه ۲۴آذر یک هموطن بلوچ به‌نام داود براهویی را در زندان مرکزی قم بدار آویختند. پنجشنبه ۲۳آذر دو هموطن دیگر بلوچ خیرالله نهتانی در زندان مرکزی زاهدان و مسافر زرگر در زندان مرکزی مشهد (وکیل آباد) و یک زندانی به‌نام جمیل در زندان مرکزی شیراز توسط جلادان حلق‌آویز شدند.

از ۱۳ تا ۲۲آذر علاوه بر زندانیانی که اسامی آنها در اطلاعیه ۲۲آذر آمده است دست‌کم ۱۴ زندانی دیگر به دست قضاییه خون‌ریز خامنه‌ای روانه چوبه‌های دار شدند.

۲۲ آذر عبید محمودی در کرمانشاه، خلیل ماجدی در اهواز و وحید حاجی‌پور در اصفهان، ۲۱آذر رحیم امیری و میلاد بیده در زندان مرکزی کرج، ابوالفضل عبدالملکی و بهرام سیدزاده در زندان مرکزی قم، حمید بخشایش در زندان قزل‌حصار و سجاد حقی‌زاده در زندان مرکزی خرم‌آباد، ۲۰آذر امین جوکار و سعید اکبری در زندان مرکزی شیراز، ۱۶آذر مجتبی ملک‌پور در زندان مرکزی شیراز و روز ۱۳آذر امیر علیخانی در زندان رفسنجان و صادق اژدر در زندان مرکزی یاسوج بدار آویخته شدند.

میلاد بیده از جوانان شورشی کرج بود که در تیرماه ۱۴۰۱ همراه با برادرش میثم بیده به‌خاطر به هلاکت رسیدن یک مأمور اطلاعاتی رژیم در گوهردشت به‌نام منصور ابراهیمی مورد حمله نیروهای سرکوبگر قرار گرفتند. میثم در این حمله جنایتکارانه جان باخت و میلاد دستگیر و روز ۲۱آذر ۱۴۰۲ به اتهام آخوند‌ساخته محاربه بدار آویخته شد. رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: «حکم اعدام میلاد بیده عامل اصلی تیراندازی منجر به‌قتل در یک تعمیرگاه خودرو در محله اوقافی‌های کرج به اجرا درآمد... . هم‌چنین برادر وی که او نیز مسلح بوده بعد از این حادثه و در حین تعقیب و گریز، در درگیری مسلحانه با مأموران کشته می‌شود». (خبرگزاری قضاییه جلادان، میزان – ۲۳آذر).

حمید بخشایش که روز ۲۱آذر اعدام شد در سال۱۳۸۷ هنگامی که ۱۶سال بیشتر نداشت دستگیر و پس از ۱۵سال حبس به‌دست دژخیمان حلق‌آویز شد.

مقاومت ایران بار دیگر خواستار اقدام فوری برای توقف ماشین اعدام و کشتار رژیم آخوندها و بازدید هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی از زندانهای ایران و دیدار با زندانیان می‌باشد. سکوت و بی عملی در برابر رکورد‌دار شکنجه و اعدام در قرن بیست و یکم نقض تمامی اصول شناخته شده دمکراتیک و حقوق‌بشری و تشویق به ادامه جنایت علیه بشریت توسط این رژیم است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۵ آذر ۱۴۰۲ (۱۶ دسامبر ۲۰۲۳)

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط