گسترش پدیده «آوارگان آبی» و هجوم جمعیتی به استان‌های شمالی

۱۴۰۴/۹/۲

بحران آب، ریزگردها و خشکسالی موج تازه‌ای از کوچ اجباری به گیلان و مازندران ایجاد کرده است


روزنامه حکومتی آسیا از شکل‌گیری پدیده‌ای جدید با عنوان «آوارگان آبی» خبر داد و نوشت که استان‌های شمالی، به‌ویژه گیلان و مازندران، هم‌اکنون با موج گسترده مهاجرت ناشی از بحران آب، ریزگردها و خشکسالی روبه‌رو هستند.

هشدار درباره انفجار جمعیت در شمال کشور

روزنامه حکومتی آسیا از پدیده نوظهور «آوارگان آبی» خبر داد و نوشت: استان‌های شمالی، به‌خصوص گیلان و مازندران، هم‌اکنون با سیل مهاجرت مواجه هستند؛ افرادی که به علت بحران آب، ریزگردها و خشکسالی از سرزمین خود کوچ کرده و راهی استان‌های شمالی، به‌ویژه گیلان شده‌اند که یقیناً باید آنان را آوارگان آبی نام نهاد.

این روزنامه افزود: این پدیده در آینده نه‌چندان دور، گیلان و دیگر استان‌های شمالی را با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهد کرد. در آینده نزدیک استان‌های شمالی با انفجار جمعیت روبه‌رو خواهند شد، تا جایی که محله‌های سیاهکل اصفهانی شده است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط