گسترش حملات به مراکز نظامی رژیم و تشدید بحران داخلی و خارجی

۱۴۰۴/۱۲/۱۱

تشدید درگیریهای نظامی و حملات گسترده آمریکا و اسراییل به مراکز نظامی و امنیتی رژیم ایران


حملات موشکی و پهپادی رژیم ایران و گسترش دامنه درگیری به کشورهای منطقه گزارش‌شده است. رسانه‌های بین‌المللی نیز از ابعاد بی‌سابقه این حملات و پیامدهای آن خبر داده‌اند.

پس از کشته شدن خامنه‌ای در حملات هوایی روز شنبه، احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور اسبق رژیم، مرگ او و اعضاء خانواده‌اش و دیگر مقامات و فرماندهان و نیروهای نظامی را به خانواده‌های آنها تسلیت گفت.

حسن خمینی هم در پیامی نوشت: دلهایمان خون و چشم‌هایمان گریان است. باید از این مصیبت حماسه بسازیم و در صحنه بمانیم. امروز همه بسیجی هستند و حمایت از مسئولان و شورای موقت رهبری را ادامه دهند.

عزاداری گله‌های پاسدار و بسیجی بعد از مرگ خامنه‌ای در تهران
خالی کردن دق دل نسبت به مجاهدین
با عربده‌های هراسان «منافق بی‌ریشه ایران دمشق نمیشه»

اعلام اسامی کشته‌شدگان نظامی در حمله آمریکا

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس اسامی ۷تن از سرکردگان نظامی رژیم را که در جریان حمله آمریکا کشته شده‌اند به این ترتیب منتشر کرد.
پاسدار سرلشکر محمّد شیرازی رئیس دفتر فرمانده کل قوا
پاسدار سرلشکر صالح اسدی معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح
پاسدار سرلشکر محسن دره‌باغی معاون آماد و پشتیبانی نیروهای مسلح
پاسدار سرلشکر ابراهیم‌زاده جانشین رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا
پاسدار سرلشکر غلامرضا رضائیان رئیس سازمان اطلاعات فراجا
پاسدار سرلشکر بهرام حسینی مطلق رئیس اداره طرح و عملیات معاونت عملیات ستادکل نیروهای مسلح
پاسدار حسن‌علی تاجیک رئیس اداره آماد ستادکل نیرو‌های مسلح

موضع‌گیری لاریجانی درباره مذاکره با آمریکا

وال استریت ژورنال ۱۱ اسفند نوشت: لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت رژیم گفت تهران مذاکرات هسته‌یی با واشنگتن را از سر نخواهد گرفت و گزارشی مبنی بر این‌که او به‌طور خصوصی به‌دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک در بحبوحه درگیری مداوم با آمریکا و اسراییل بوده است را تکذیب کرد. لاریجانی روز دوشنبه در حساب ایکس خود گفت: «ما با ایالات متحده مذاکره نخواهیم کرد».

به گزارش خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، لاریجانی در پیامی به زبان عربی نوشت: ما هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشتو

لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت رژیم اعلام کرد که رژیم برخلاف آمریکا برای یک جنگ طولانی‌مدت آماده است، ما بدون توجه به هزینه‌ها، قاطعانه از خود دفاع خواهیم کرد و دشمنان را از اشتباه محاسباتی‌شان پشیمان خواهیم کرد.

نامه عراقچی به سازمان ملل

عراقچی در نامه‌یی به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل درباره کشته شدن خامنه‌ای در حمله آمریکا نوشت: چنین حمله‌یی پیامدهایی عمیق و گسترده در پی دارد که مسئولیت کامل آن منحصراً برعهده مرتکبان است. این امر به هیچ‌وجه نافی حق ذاتی و مسلم جمهوری اسلامی برای دفاع از حاکمیت خود نخواهد بود.

بیانیه سنتکام و ابعاد حملات آمریکا

فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه اعلام کرد:
سپاه پاسداران در طول ۴۷ سال گذشته بیش از هزار آمریکایی را کشته است.
دیروز، یک حمله گسترده آمریکا سر مار را قطع کرد. آمریکا قدرتمندترین ارتش جهان را در اختیار دارد و سپاه پاسداران دیگر ستاد فرماندهی ندارد.

واشنگتن پست نوشت: فرماندهی مرکزی ایالات متحده سنتکام اعلام کرد بعدازظهر یکشنبه در جریان دو روز عملیات، بیش از یک‌هزار هدف را در ایران مورد حمله قرار داده است؛ اهدافی که شامل کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، سایت‌های موشکی، خطوط ارتباطی و مراکز فرماندهی و کنترل سپاه پاسداران می‌شود.

رویترز گزارش داد: شرکت نفت آرامکو در رأس التنوره عربستان مورد حمله پهپادی قرار گرفت و برای احتیاط بسته شد. خبرگزاری دولتی عربستان به‌نقل از یک مقام ناشناس در وزارت انرژی عربستان اعلام کرد که عرضه نفت و مشتقات آن به بازارهای محلی تحت تأثیر قرار نگرفته است.

سپاه پاسداران اعلام کرد که دفتر نخست‌وزیر اسراییل را مورد حمله موشکی قرار داده است.

حمله موشکی به دفتر نخست‌وزیر اسراییل

سخنگوی قرارگاه ضدخاتم رژیم:
دفتر نخست‌وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی و مکان استقرار فرمانده نیروی هوایی ارتش این رژیم در حملات هدفمند و غافلگیرانه موشکهای خیبر در موج دهم مورد حمله و ضربه سخت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند سرنوشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است
خبرآنلاین رژیم با انتشار کلیپی خبر داد: پس از هشدارهایی درباره پهپادهای ایرانی، دود از منطقه پایگاه هوایی انگلیس به هوا برخاسته است.

گسترش حملات در شهرهای ایران

تلگرام چند ثانیه رژیم دوشنبه ۱۱اسفند به‌نقل از جمعیت هلال احمر رژیم اعلام کرد: در پی حملات دشمنان در روزهای اخیر، تاکنون ۱۳۱ شهرستان کشور درگیر حادثه شده است.

سایت حکومتی اقتصاد نیوز نوشت: بامداد روز دوشنبه برخی نقاط در شرق، غرب و جنوب تهران مورد حمله قرار گرفت. کانال خبرگزاری تسنیم از شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد در برخی مناطق تهران خبر داد. هم‌چنین صدای انفجار در بیدگنه، شهریار و ملارد کرج شنیده شد. برخی کانالها نیز از حمله به یزد و اصفهان خبر داده‌اند. در ادامه حملات آمریکا و اسراییل به ایران انفجارهایی در سنندج، شیراز و کرمان رخ داد. بنا بر گزارش ایسنا، فرماندار سنندج از وقوع حمله هوایی به این شهر در ساعات اولیه صبح دوشنبه خبر داد.

سایت حکومتی خبر آنلاین نوشت: در تهران چند کلانتری هدف حمله نیروهای آمریکایی قرار گرفت. در پی حملات اسراییل و آمریکا به ایران کلانتری ۱۰۴ عباس آباد مورد هدف قرار گرفته است.

خبرگزاری رسمی رژیم نوشت: بخش‌هایی از صدا و سیما هدف حمله  قرار گرفت.

تلگرام چند ثانیه رژیم نیز نوشت دکل شبکه دو سیما پس از حملات ساعتی قبل در وضعیت خطرناکی قرار دارد.

حمله به صدا و سیمای رژیم ایران 

تلویزیون حکومتی درباره هدف قرار گرفتن رادیو تلویزیون رژیم گفت:
حمله به تلویزیون رژیم ـ ۱۰اسفند ۱۴۰۴
به شما عرض کنم که لحظاتی پیش بخش‌هایی از سازمان صدا و سیما هدف حمله دشمن آمریکایی قرار گرفت در حال حاضر پخش شبکه‌های صدا و سیما به‌صورت عادی در جریان است و همکاران فنی ما در حال بررسی آسیب‌های احتمالی هستند.

تلگرام صابرین نیوز نوشت: ۲۲ نفر از نیروهای مرزبانی ایران در مرز مهران در حمله آمریکایی اسراییلی کشته شدند.

خبرآنلاین رژیم نیز ساعت ۱۹:۴۸ روز یکشنبه به وقت اروپا نوشت: دقایقی پیش ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی شهر ری مورد اصابت قرار گرفت تعدادی کشته و تعدادی نیز زیر آوار ماندند.

واکنش‌های منطقه‌یی و بین‌المللی

به گزارش رویترز حزب‌الله لبنان اعلام کرد به‌دنبال مرگ خامنه‌ای، موشک و پهپاد به سمت اسراییل شلیک کرده است و مسئولیت پرتاب موشک به سمت اسراییل را به‌عهده گرفت
متعاقباً ارتش اسراییل روز دوشنبه اعلام کرد که حمله به حزب‌الله را در سراسر لبنان آغاز کرده است. صدای انفجارهایی در حومه جنوبی بیروت، که پایگاه حزب‌الله است، شنیده شد.
رویترز هم‌چنین گزارش داد -ایالات متحده، بحرین، عربستان سعودی و چند کشور دیگر در بیانیه مشترکی حملات موشکی و پهپادی ایران در منطقه را به‌شدت محکوم کردند

خبرگزاری عراق و السومریه نیوز گزارش دادند: روز یکشنبه چهار تن از نیروهای حشدالشعبی در استان دیاله (شرق عراق) بر اثر حمله هوایی کشته شدند. هم‌چنین، پایگاههای این گروه در منطقه جرف الصخر در استان بابل (جنوب بغداد) هدف چندین حمله هوایی قرار گرفت که منجر به کشته شدن حداقل دو نفر و زخمی شدن چند تن دیگر شد؛ این پایگاه عمدتاً متعلق به گروه کتائب وابسته به رژیم ایران است.
به گزارش خبرگزاری عراق، منابع امنیتی عراق تأیید کردند که حملات هوایی دیگری به مواضع حشدالشعبی در استان الانبار (از جمله منطقه عکاشات و القائم نزدیک مرز سوریه) رخ داده است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط