وزارت امور خارجه آمریکا: ۱۰ میلیون دلار جایزه برای اطلاعات درباره مجتبی خامنه‌ای و مقامات ارشد رژیم آخوندی

وزارت امور خارجه آمریکا: ۱۰ میلیون دلار جایزه برای اطلاعات درباره مجتبی خامنه‌ای و مقامات ارشد رژیم آخوندی

آمریکا برای ارائه اطلاعات درباره سران رژیم جایزه تعیین کرد

۱۴۰۴/۱۲/۲۳

پاداش ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای افشای اطلاعات درباره مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید رژیم آخوندی

 وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که در چارچوب برنامه «پاداش برای عدالت»، مبلغ ۱۰ میلیون دلار جایزه برای ارائه اطلاعات درباره مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید رژیم آخوندی، و چند مقام ارشد دیگر این رژیم در نظر گرفته است. در فهرست این برنامه اسامی علی لاریجانی، اسکندر مومنی، اسماعیل خطیب و یحیی رحیم صفوی نیز قرار دارد.

وزارت امور خارجه آمریکا تأکید کرد که این افراد فرماندهی و هدایت بخش‌های مختلف سپاه پاسداران را بر عهده دارند؛ نهادی که به گفته این وزارتخانه، در سراسر جهان برنامه‌ریزی، سازماندهی و اجرای اقدامات تروریستی را انجام می‌دهد.

بر اساس جزئیات برنامه «پاداش برای عدالت»، ارائه اطلاعاتی مانند یافتن محل اختفای این افراد یا کمک به محاکمه کسانی که علیه آمریکا اقدامات تروریستی انجام داده‌اند، مشمول دریافت پاداش نقدی خواهد شد.

 آمریکا: سپاه پاسداران رژیم آخوندی مسئول برنامه‌ریزی و اجرای تروریسم جهانی است

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه رسمی خود با اشاره به نقش این مقامات در ساختار سرکوبگر رژیم آخوندی، از مردم و منابع اطلاعاتی دعوت کرد تا در افشای فعالیت‌های تروریستی این افراد مشارکت کنند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط