واکنش‌های گسترده بین‌المللی بر علیه اعدام مجاهدین در بند

۱۴۰۵/۱/۱۸

شخصیت‌های بین‌المللی با ابراز اندوه و خشم، اعدام  اعضای مجاهدین خلق را نشانه‌ای از تشدید سرکوب و نقض فاحش حقوق بشر در ایران دانستند

در پی اعدام دو عضو دیگر مجاهدین خلق در زندان‌های رژیم، موجی از محکومیت‌های بین‌المللی شکل گرفته است.
مقامات و شخصیت‌های سیاسی از آمریکا و اروپا این اقدامات را «وحشیگری» خوانده و خواستار واکنش جهانی شدند.
این اعدام‌ها شمار قربانیان در یک هفته را به ۶ تن رسانده و نگرانی‌ها از تشدید سرکوب را افزایش داده است.

کن بلکول سفیر پیشین آمریکا در کمیسیون حقوق بشر ملل متحد گفت: «روز غم‌انگیزی برای بشریت. رژیم قاتل ایران دو عضو دیگر مجاهدین خلق وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر را اعدام کرد و تعداد اعضای مجاهدین خلق اعدام شده در این هفته را به ۶ نفر رساند. جهان باید چنین وحشیگری را محکوم کند».

لرد آلتون از انگلستان و سناتور لوچو مالان رهبر حزب برادران ایتالیا در سنای این کشور اعلام کردند: «با اعدام دو مبارز خواهان دموکراسی، شمار زندانیان سیاسی اعدام شده به ۶ تن رسید. با ابراز اندوه و محکومیت شدید نسبت به اعدام مخالفان سیاسی که در این روزها در ایران رخ می دهد، خاطر نشان می کنیم که در سال ۲۰۲۵ دست‌کم ۱۴۰۰ اعدام انجام شده و صدها مورد دیگر تا سال ۲۰۲۶ ادامه یافته است. این اعدامها نباید از سوی کسانی که برای دفاع از «حقوق بشر» کار می کنند نادیده گرفته شوند».

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط