مخالفت اعضای مجلس ارتجاع با باز شدن اینترنت

۱۴۰۵/۱/۲۸

اخبار ایران و جهان در یک نگاه

مجلس ارتجاع با اعتراف به وحشت از امنیت نظام، مخالفت خود را با رفع سانسور اینترنت اعلام کرد. همزمان، ترامپ بر لزوم پایان سریع جنگ و ممانعت از اتمی شدن رژیم ایران تأکید کرد؛ این در حالی است که با وجود پیشرفت در مذاکرات تحت میانجی‌گری پاکستان، اختلافات اساسی بر سر پرونده هسته‌ای رژیم کماکان باقی است.

۱- مخالفت اعضای مجلس ارتجاع با رفع سانسور اینترنت رنجبر، نماینده مجلس ارتجاع، با ابراز وحشت از نقش اینترنت در قیام‌های مردمی، اعلام کرد که به مصلحت نیست اینترنت در دسترس باشد. همچنین بخشایش اردستانی، عضو دیگر مجلس ارتجاع، ضمن اعتراف به نابودی کسب‌وکارهای مردم در پی قطع اینترنت، مدعی شد که امنیت نظام بر منافع مردم اولویت دارد.

۲- اعتراف به وحشت از سرنگونی  ثابتی عضوِ مجلسِ ارتجاع در یک سخنرانی در تجمعاتٍ شبانهٍ رژیم در۲۷فروردین گفت/ که اگر در روزی که خامنه‌ای کشته شد، مردم به خیابان نمی‌آمدند و به جای آنها ۱۰ هزار یا کمتر- ۵ هزار آدم مسلح در همین تهران کف خیابان می‌ریخت، چه اتفاقی می‌افتاد؟

۳- شرط‌گذاری معاون وزارت خارجه رژیم برای امنیت در تنگه هرمزخطیب زاده معاون وزیر خارجه رژیم در یک کنفرانس مطبوعاتی در ترکیه گفت:‌ ما به پایان دادن به این خصومت بسیار متعهد هستیم. آنچه ما بررسی می‌کنیم، پایان دادن کامل به این جنگ در منطقه است ما بسیار مشتاقیم که شاهد باز بودن همیشگی تنگه هرمز باشیم. اما قطعاً باید پروتکل جدیدی برای وضعیت جدیدی که در حال رخ دادن است اتخاذ شود

اگر این جنگ برای همیشه پایان یابد و آمریکایی‌ها تصمیم بگیرند شرایط و ضوابطی را که بسیار منصفانه و متعادل است بپذیرند و مواضع حداکثری خود را کنار بگذارند  آنگاه می‌توانم به شما اطمینان دهم که تنگه هرمز برای همیشه و در طول تاریخ، تنگه صلح و آرامش خواهد بود.

۴- اجرای آتش‌بس ۱۰ روزه در لبنان و حمایت‌های بین‌المللی نیویورک تایمز از آغاز آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله خبر داد. این توافق مانع بزرگی را از سر راه مذاکرات آمریکا و رژیم ایران برمی‌دارد. امانوئل ماکرون نیز با حمایت از این آتش‌بس، خواستار خلع سلاح حزب‌الله و حفظ امنیت غیرنظامیان شد.

۵- اظهارات ترامپ درباره ضرورت توافق و پایان جنگ دونالد ترامپ در لاس‌وگاس اعلام کرد که جنگ با رژیم ایران به‌خوبی پیش می‌رود و باید به‌زودی پایان یابد. وی تأکید کرد رژیم ایران اکنون برای توافق تحت فشار است و او هرگز اجازه دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای را نخواهد داد.

۶- پیشرفت مذاکرات در اسلام‌آباد و باقی ماندن شکاف‌های اتمی خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ارشد رژیم گزارش داد که با میانجی‌گری پاکستان پیشرفت‌هایی در مذاکرات حاصل شده، اما اختلافات اساسی بر سر میزان غنی‌سازی اورانیوم و مدت محدودیت‌های هسته‌ای رژیم ایران کماکان پابرجاست.

۷- محکومیت اقدامات رژیم ایران در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل نماینده آلمان در سازمان ملل حملات رژیم ایران در تنگه هرمز را نقض قوانین بین‌المللی خواند. نماینده اتریش نیز تصریح کرد که رژیم ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد و مردم ایران که دهه‌ها سرکوب شده‌اند، شایسته آزادی و احترام به حقوق بشر هستند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط