المانیتور: رژیم ایران دو عضو دیگر از سازمان مجاهدین را اعدام کرد

۱۴۰۵/۲/۲

اخبار ایران و جهان در یک نگاه

 در حالی که رژیم ایران در بحران‌های داخلی و منطقه‌ای غرق شده و با فروپاشی مالی و محاصره بنادر مواجه است، دستگاه سرکوب ولی فقیه دیکتاتور، مجتبی خامنه‌ای، با اعدام حامد ولیدی و محمد معصوم‌شاهی در کرج، شمار اعدام‌شدگان مجاهد خلق در هفته‌های اخیر را به ۸ تن رساند. خانم مریم رجوی این اعدام‌ها را محکوم کرده و خواستار اقدام بین‌المللی شد. همزمان، ترامپ از تمدید آتش‌بس مشروط خبر داد و پاسداران رژیم در دریای عمان به یک کشتی تجاری حمله کردند؛ در حالی که ایروانی و عراقچی در پی فشار محاصره، مواضع متناقضی اتخاذ کرده‌اند.

۱- المانیتور: اعدام دو مجاهد خلق در زندان مرکزی کرج به گزارش رسانه بین‌المللی المانیتور، رژیم ایران دو عضو دیگر سازمان مجاهدین خلق به نام‌های حامد ولیدی و محمد معصوم‌شاهی را سحرگاه دوشنبه در زندان کرج اعدام کرد. خانم مریم رجوی در پیامی اعلام کرد که این دو شهید به صفی از مجاهدان قهرمانی پیوستند که در همین ماه توسط دیکتاتوری دینی حاکم به شهادت رسیدند. از ماه مارس تاکنون هشت عضو مجاهدین و هفت تن از معترضان دی‌ماه توسط رژیم اعدام شده‌اند.

۲- اکسپرس لندن: شکنجه و دادگاه‌های غیرعلنی برای زندانیان سیاسی رسانه اکسپرس لندن گزارش داد که حامد ولیدی و محمد معصوم‌شاهی پیش از اعدام مورد شکنجه قرار گرفته‌اند. بر اساس این گزارش، اتهامات وارده به این دو زندانی سیاسی مربوط به وقایعی است که پس از دستگیری آن‌ها رخ داده است. مدافعان حقوق بشر تاکید دارند که رژیم ایران با برگزاری دادگاه‌های غیرعلنی، فرصت دفاع را از متهمان سلب می‌کند.

۳- صدای امارات: محکومیت بین‌المللی و فراخوان برای حقیقت‌یاب رسانه صدای امارات اعلام کرد افزایش سرعت اعدام‌ها نشان‌دهنده تلاش رژیم برای ایجاد رعب در جامعه و خاموش کردن صدای مخالفان است. مقاومت ایران بار دیگر خواستار ارجاع پرونده اعدام‌ها به یک نهاد حقیقت‌یاب بین‌المللی شد. گزارش‌ها حاکی است این دو عضو مجاهدین پیش از صدور حکم، تحت بازجویی و شکنجه‌های طولانی‌مدت بوده‌اند.

۴- تروث سوشیال: تمدید مشروط آتش‌بس توسط ترامپ ترامپ در حساب تروث سوشیال خود اعلام کرد بنا بر درخواست مقامات پاکستان، به ارتش دستور داده است حملات به رژیم ایران را تا زمان ارائه یک پیشنهاد واحد از سوی سران رژیم متوقف کنند. وی تأکید کرد که ارتش آمریکا به محاصره ادامه می‌دهد و در آمادگی کامل به‌سر می‌برد.

۵- تروث سوشیال: فروپاشی مالی و درماندگی رژیم ایران ترامپ در موضع‌گیری دیگری فاش کرد که رژیم ایران از نظر مالی در حال فروپاشی است و روزانه ۵۰۰ میلیون دلار ضرر می‌کند. وی اشاره کرد که به دلیل نبود پول نقد، پاسداران و مأموران پلیس رژیم از عدم دریافت حقوق شکایت دارند و رژیم به شدت تشنه پول نقد است.

۶- اداره عملیات تجارت دریایی انگلستان: حمله پاسداران به کشتی تجاری این نهاد گزارش داد که یک قایق توپدار متعلق به سپاه پاسداران در دریای عمان به یک کشتی کانتینری نزدیک شده و به سوی آن شلیک کرده است. در این حمله خسارات سنگینی به کشتی وارد شد اما به تمام خدمه کشتی آسیبی نرسیده است.

۷- ایروانی: آمادگی برای مذاکره یا جنگ در سازمان ملل ایروانی، از مهره‌های رژیم در سازمان ملل، اعلام کرد در صورت لغو محاصره، رژیم آماده مذاکره در اسلام‌آباد است. وی مدعی شد که رژیم ایران هم برای راه‌حل سیاسی و هم برای رویارویی نظامی آمادگی دارد.

۸- قرارگاه مرکزی سپاه پاسداران: تهدیدات توخالی علیه آمریکا این ارگان سرکوب مدعی شد که نیروهایش در آمادگی صددرصدی و دست‌به‌ماشه هستند. سخنگوی این قرارگاه در واکنش به تهدیدهای رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که در صورت هرگونه اقدام، به اهداف از پیش تعیین شده هجوم خواهند برد.

۹- عراقچی: محاصره بنادر نقض آتش‌بس است عراقچی، کارگزار حکومتی در وزارت خارجه، محاصره بنادر را اقدام جنگی و نقض آتش‌بس خواند. وی ادعا کرد که رژیم ایران می‌داند چگونه در برابر قلدری‌ها ایستادگی کرده و از منافع خود دفاع کند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط