زاهدان: جوانان شورشگر در سالمرگ خمینی دجال، بر شعار «نه شاه، نه شیخ» و استقرار جمهوری دموکراتیک تأکید کردند

جوانان شورشگر زاهدان جنایت‌های خمینی و خامنه‌ای را محکوم کرده و بر ادامه مبارزه تا سرنگونی دیکتاتوری آخوندی تأکید کردند

جوانان شورشگر در زاهدان همزمان با گسترش فعالیت‌های کانون‌های شورشی در سراسر کشور، با برافراشتن پلاکاردها و نصب شعارهای اعتراضی علیه ولایت فقیه و سلطنت، بر ضرورت سرنگونی رژیم آخوندی و استقرار آزادی و جمهوری دموکراتیک تأکید کردند.

جوانان شورشگر در زاهدان با نصب پلاکاردها و شعارهای اعتراضی، بخش‌هایی از پیام‌ها و سخنان برادر مجاهد مسعود رجوی و خانم مریم رجوی را در محکومیت استبداد دینی و سلطنتی و حمایت از مبارزه مردم ایران برای آزادی به نمایش گذاشتند.

بخش‌هایی از پیام‌های برادر مجاهد مسعود رجوی:

  • «خمینی پرپر کننده امید و اعتماد یک خلق، بلیه تاریخی و عقیدتی و میهنی، سربرداشته از اعماق قرون و اعصار جاهلیت و ارتجاع، آزمایش بود و نبود، وجود یا لاوجود ایران و ایرانی بود».
  • «ای دوصد لعنت بر خمینی و خامنه‌ای باد. باید گفت تبت یدا خمینی و مرگ بر اصل ولایت فقیه».
  • «آنقدر فریاد بزنید تا سرانجام عفریت شب‌پرست زوزه‌کشان بگریزد و محو شود تا صبح تابان رهایی بدمد».
  • «مرگ بر خامنه‌ای، لعنت بر خمینی، مرگ بر اصل ولایت فقیه ـ زنده باد ارتش آزادی».
  • «منتظری هم که جانشین خمینی بود، خون‌ریزی‌ها را تاب نیاورد و گفت دیگر بس است و خمینی او را عزل کرد».
  • «هر روز هفت بار خمینی را در دلتان لعنت کنید و برای صلح و آزادی دعا کنید و بر شهدا و اسرای مقاومت درود بفرستید».
  • «لعنت بر خلیفه ارتجاع خمینی. لعنت بر خامنه‌ای! مرگ بر اصل ولایت فقیه».
  • «سلام بر منادیان فراموشی‌ناپذیر شعار مرگ بر خمینی ـ زنده باد آزادی در حماسه فروزان ۵مهر۱۳۶۰».
  • «لعنت بر همه افراد و دستجات و احزابی که می‌دانستند چه می‌کنند و به قانون اساسی ولایت فقیه رأی مثبت دادند».
  • «بچه خامنه‌ای قصد حفظ قدرت را دارد و بچه شاه در پی کسب قدرت است اما پس از صد سال، روزگار شاه و شیخ به‌سر آمده است».
  • «باید با شورشگری بپا خاست و بر کاخ ستم آتش انداخت».
  • «در تاریخ ایران شاه و شیخ ستمگر همزاد و دو روی یک سکه بوده‌اند».
  • «دکانهای شیخ و شاه را که همان بساط استبداد و وابستگی است باید از اساس برچید».

قسمتهایی از پیام‌ها و سخنرانی‌های خانم مریم رجوی:

  • «رژیم نه قصد دارد که رفتار و سیاستش را عوض کند و نه ظرفیت و ماهیت انجام این کار را دارد».
  • «جبهه مردم یعنی جبهه نه شاه نه شیخ».
  • «در مقابل دیکتاتوریهای آخوندی و سلطنتی، مقاومت ایران یک جایگزین دموکراتیک را معرفی کرده است که هم دیکتاتوری سابق و هم دیکتاتوری فعلی را نفی می‌کند».
  • «جنگ اصلی با رژیم امروز در قیامهای ادامه‌دار مردم ایران و در فعالیت کانون‌های شورشی جریان دارد».
  • «مردم ایران و ملیت‌های تحت ستم با شعار نه شاه نه شیخ در مقابل فاشیسم دینی ایستاده‌اند».
  • «شعار دولت موقت، صلح و آزادی است».
  • «جامعه ایران به سوی یک جمهوری دموکراتیک در حرکت است».

جوانان شورشگر زاهدان در این فعالیت‌ها هم‌چنین بر نقش کانون‌های شورشی در سازماندهی مقاومت مردمی و استمرار مبارزه برای آزادی تأکید کرده و با محکوم کردن هر دو شکل دیکتاتوری سلطنتی و مذهبی، خواستار استقرار حاکمیت مردم و جمهوری دموکراتیک شدند.

شعارهای جوانان شورشگر در زاهدان:

  • نه شاه و نه شیخ، خواست مردم ایران جمهوری دموکراتیک
  • دیکتاتوری، دیکتاتوری است چه با عمامه چه با تاج
  • نه سلطنت نه رهبری، آزادی و برابری
  • نه شیخ و نه شاه، آزادی و جمهوری دموکراتیک
  • بلوچستان بیداره، از شاه و شیخ بیزاره
  • مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر
  • سلطنت، ولایت؛ یکصد سال جنایت
  • نفرین خلق و تاریخ بر شیخ و شاه خون‌ریز
  • جبهه مردم، جبهه نه شاه نه شیخ
  • زنده باد آزادی، زنده باد جمهوری دموکراتیک ایران
لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط