مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی ـ دوشنبه

مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی ـ دوشنبه

مشروح اخبار شامگاهی

۱۴۰۵/۵/۵

۱-فعالیت جوانان شورشگر در شهرهای ایران با گرامیداشت سالگرد حماسه فروغ ایران

جوانان شورشگر در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، ساری، گنبد کاووس، بهشهر یادبود شهدای ۶ و۷ مرداد سال ۱۳۸۸ را گرامی داشتنتد

جوانان شورشگر در شهرهای ایران در سالگرد رویارویی مجاهدین و ارتش آزادی با وحوش قاسم سلیمانی و نوری مالکی، نخست‌وزیر دست‌نشانده عراق، در ۶ و ۷ مرداد ۱۳۸۸ در اشرف، با پخش تراکت و بالابردن شعارهای اعتراضی، یاد شهدای این حماسه را گرامی داشتند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۲-مسعود رجوی - ۴ مرداد ۱۴۰۵

یکشنبه شب چهارم مرداد تلویزیون رژیم بیعت‌نامهٔ شرک‌آمیزی را از جانب نیابتی‌های رژیم در لبنان قرائت کرد که مو بر اندام شیعیان راست می‌کند و براستی غیرقابل تحمل است و فقط انزجار و نفرت برمی‌انگیزد.

از جانب حزب شیطان خطاب به بچهٔ خامنه‌ای و در بیعت با او نوشته‌اند: «یقین داریم که با این بیعت، در حقیقت با حضرت حجت بیعت می‌کنیم؛ چرا که شما به حق، نایب ایشان و حجت او بر ما در دوران غیبت کبری هستید».

در آیهٔ ۷ سوره صف آمده است: «چه کسی ظالمتر از آن‌که به خدا دروغ ببندد در حالی‌که به اسلام خوانده می‌شود؟». این در قرآن یکی از توصیفات شیخ ستمگر است.

این بیعت ننگین مزدوری بر ضداسلام و قرآن، چیزی جز درخواست «بودجه» افزوده نیست.

۸ سال و اندی پیش در پیام ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ به استحضار هموطنان رساندم: ارگانهای حکومتی از قبیل روزنامه جمهوری اسلامی اعتراف می‌کنندکه دهها میلیارد دلار صرف حزب‌الله لبنان شده است. همان که سرکرده‌اش در خرداد ۹۵ به صراحت می‌گفت: «ما در مورد این واقعیت که بودجه، درآمد، مخارج، هر آنچه که می‌خوریم و می‌پوشیم، اسلحه‌های حزب‌الله و موشکهایش، همه از جمهوری اسلامی می‌آیند شفاف هستیم».

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۳-بیانیه سپاه پاسداران ولایت درباره سالگرد عملیات فروغ جاویدان و موضعگیری سخنگوی مجاهدین

«حافظه تاریخی ملت ایران نشان می‌دهد یکی از شکوهمندترین جلوه‌های اقتدار و بصیرت در عرصه‌ رویارویی با جریان نفاق و مقابله با گروهک منفور و تروریستی منافقین تجلی پیدا کرده و حماسه مرصاد را رقم زد!

سخنگوی مجاهدین:

بیا سوته دلان عقده‌های خود از مجاهدین را با یک تریلی القاب  «تحت زعامت مقتدرانه و حکیمانه مقام عظمای ولایت و فرماندهی کل قوا حضرت امام سیدمجتبی خامنه ای» به زباله‌دانی پشت مسجد شاه بیندازیم! 
البته بار دیگر معلوم شد که سرچشمه و آبشخور منفوریت مجاهدین و هر کس که رله میکند جز سپاه و اطلاعات رژیم و مزدوران ارتجاع و استعمار نیست

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۴-سخنگوی مجاهدین در پاسخ به سوزش و آه و فغان اژه‌ای: رژیم همواره باید عملیات فروغ جاویدان را به‌یاد داشته باشد

سوته دلی و سوزش پایان‌ناپذیر! اژه‌ای سردژخیم قضاییه جلادان– ۵مرداد ۱۴۰۵ مجاهدین توسط صدام و ارباب آمریکایی او تسلیح و تجهیز شده بودند و در سودای اشغال تهران بودند

سخنگوی مجاهدین:

سردژخیم قضاییه جلادان این یکی را درست می‌گوید

رژیم همواره باید عملیات فروغ جاویدان را بیاد داشته باشد

وعدهٔ نهایی در تهران

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۵-اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در قزلحصار وارد سومین هفته خود شد

 شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

فراخوان به حمایت از زندانیان اعتصابی و اقدام فوری برای توقف اعدام در ایران

امروز دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵، اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در واحد ۲ زندان قزلحصار وارد سومین هفته خود شد. با این‌که ۱۵ روز از این اعتصاب غذا می‌گذرد دژخیمان قضاییه هیچ پاسخی به زندانیان اعتصابی نداده‌اند. زندانبانان به‌رغم تحلیل رفتن نیروی بدنی زندانیان و نیاز مبرم به مراقبت‌های پزشکی، هیچ اقدام مؤثری برای رسیدگی به آنها به‌عمل نمی‌آورند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۶-بروکسل؛ تجمع یاران شورشگر در گرامیداشت مجاهد قهرمان مهدی خانکی

یاران شورشگر در بروکسل با برگزاری تجمع و ادای احترام به مجاهد قهرمان مهدی خانکی، یاد او را گرامی داشتند 

یاران شورشگر در بروکسل در گرامیداشت و ادای احترام به مجاهد قهرمان مهدی خانکی تجمع کردند. مهدی خانکی صبح ۳۱ تیرماه، توسط دژخیمان رژیم آخوندها پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین در کرج اعدام شد.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۷-گزارش های رویترز و سیپاپرس از آکسیون هواداران مقاومت در واشینگتن در اعتراض به موج اعدام‌ها و سرکوب در ایران

شرکت‌کنندگان در محل یادبود لینکلن خواستار پایان فوری اعدام، شکنجه و سرکوب سیاسی توسط رژیم ایران شدند

خبرگزاری رویترز گزارش داد:  حامیان مریم رجوی رهبر اپوزیسیون ایران و رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران  روز شنبه در واشینگتن در محل یادبود لینکلن تجمع کردند . آنها  خواهان پایان فوری اعدام‌ها، شکنجه و سرکوب سیاسی در ایران شدند.

همراه با این گزارش تصاویر متعددی از این آکسیون هواداران مقاومت ایران منتشر شده است.

گزارش آژانس سیپا پرس از اعدام مجاهد قهرمان مهدی خانکی

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۸-تجمع و راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان کرمانشاه، اهواز، تهران و شوش : «اعتراض، اعتصاب، حق مسلم ماست»

بازنشستگان تأمین اجتماعی درشهرها در اعتراض به مشکلات معیشتی، تبعیض، گرانی دارو و هزینه‌های سنگین درمان، تجمع و راهپیمایی کردند 

بازنشستگان تأمین اجتماعی در کرمانشاه، اهواز، تهران و شوش با برگزاری تجمع و راهپیمایی، علیه جنگ‌افروزی، حکم اعدام، گرانی و تبعیض اعتراض کردند و خواستار تحقق مطالبات معیشتی و حقوق خود شدند.

بازنشستگان شوش: اعتراض، اعتصاب؛ حق مسلم ماست

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.   

۹-جنگ گرگ‌ها بر سر مذاکره؛ حمله مجلس ارتجاع و اتهام «لایحه خائنانه» دولت پزشکیان

جنگ گرگها بر سر مذاکره و جنگ در جلسه آنلاین مجلس رژیم، حمله کوچک‌زاده به لایحه دولت پزشکیان

این لایحه توسط دولتی نوشته و ارائه شده که خیلی هم کار می‌کند؛ ولی می‌خواهد دست بگذارد تو دست آمریکا و مذاکره با آمریکا بکند. کودتا یعنی همین!

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۱۰- آمادگی آمریکا برای ادامه عملیات نظامی همزمان با ویرانی اقتصادی و انزوای رژیم ایران

مایک والتز: رژیم ایران منزوی و از نظر اقتصادی و نظامی ویران شده است؛ همه گزینه‌ها روی میز است

مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل، در مصاحبه با فاکس نیوز با تأکید بر این‌که رژیم ایران از نظر اقتصادی و نظامی ویران شده است، اعلام کرد تمامی گزینه‌ها روی میز قرار دارد. هم‌زمان ارزیابی‌های سنتکام از کاهش توان رژیم در تنگه هرمز خبر می‌دهند، در حالی که سخنگوی وزارت خارجه رژیم در مواجهه با جنگ گرگ‌ها و حملات باندهای درونی، مدعی تصمیم‌گیری در نهادهای بالادستی نظام شد.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

۱۱-  سالگرد حماسه فروغ ایران در  ۶و۷مرداد      

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

 

۱۲- سالگرد عملیات کبیر فروغ جاویدان قسمت چهارم

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید. 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط