بریتانیا ناوشکن «اچ‌ام‌اس دراگون» را راهی تنگه هرمز کرد

۱۴۰۵/۲/۲۰

هماهنگی لندن و پاریس در خاورمیانه؛ اعزام ناو هواپیمابر فرانسه به دریای سرخ و ناوشکن دفاع هوایی بریتانیا به خلیج فارس؛ ؛ تشکیل ائتلاف جدید برای حفاظت از کشتیرانی

 دولت بریتانیا در واکنش به تشدید تنش‌ها در مسیرهای ترانزیت انرژی، از اعزام یکی از پیشرفته‌ترین ناوهای جنگی خود به خاورمیانه خبر داد. هدف از این جابجایی استراتژیک، آماده‌سازی برای رهبری یا مشارکت در یک عملیات چندملیتی جهت تأمین امنیت کشتیرانی تجاری در تنگه هرمز عنوان شده است؛ اقدامی که نشان‌دهنده هم‌سویی قدرت‌های اروپایی با کمپین فشار بر تهران است.

مأموریت جدید اچ‌ام‌اس دراگون (HMS Dragon)

وزارت دفاع انگلستان روز شنبه اعلام کرد که ناوشکن اچ‌ام‌اس دراگون، که یک ناو دفاع هوایی فوق‌پیشرفته است، مأموریت خود را از مدیترانه به سمت خلیج فارس تغییر داده است:

  • تغییر حوزه عملیاتی: این ناوشکن پیش از این در ماه مارس ۲۰۲۶ و بلافاصله پس از آغاز درگیری‌های نظامی با ایران، برای حفاظت از حریم هوایی قبرس در شرق مدیترانه مستقر شده بود.

  • حفاظت از شریان انرژی: هدف اصلی این اعزام، حضور در نزدیکی تنگه هرمز برای مقابله با تهدیدات احتمالی علیه کشتی‌های نفت‌کش و تجاری در چارچوب یک اتحاد بین‌المللی است.

آرایش جنگی متحدان در آب‌های منطقه

تحرکات نظامی لندن در حالی صورت می‌گیرد که سایر قدرت‌های اروپایی نیز حضور خود را در منطقه به سطح بی‌سابقه‌ای رسانده‌اند:

  • گروه ضربت فرانسه: هم‌زمان با اعزام ناو بریتانیایی، فرانسه نیز گروه ضربت ناو هواپیمابر خود را به جنوب دریای سرخ اعزام کرده است تا امنیت مسیرهای دریایی منتهی به کانال سوئز را تضمین کند.

  • ائتلاف چندملیتی: رویترز تأکید می‌کند که این جابجایی‌ها پیش‌زمینه‌ای برای شکل‌گیری یک «تلاش چندملیتی» به رهبری غرب برای مقابله با مسدودسازی مسیرهای بین‌المللی توسط ایران یا نیروهای نیابتی آن است.

 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط