ادامه تنشها در منطقه؛ حملات اسراییل به بیروت و ادعای بقایی

۱۴۰۵/۳/۲۴

آسوشیتدپرس ۲۴ خرداد نوشت: به‌رغم تلاش‌های مداوم برای مذاکره برای پایان دادن به جنگ آمریکا و ایران ارتش اسراییل اعلام کرد روز یکشنبه حملاتی را به بیروت انجام داده و زیرساخت‌های حزب‌الله را هدف قرار داده است. دفتر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسراییل یکشنبه اعلام کرد این حملات در پاسخ به حملات حزب‌الله به شمال این کشور بوده است. ارتش اسراییل یکشنبه اعلام کرد حزب‌الله سه موشک به شمال اسراییل شلیک کرده و تصاویری را منتشر کرد که در آن صدای انفجار قابل شنیدن و پس از آن ستونی از دود بر فراز خط درختان بلند شد.

آسوشیتدپرس نوشت: این حملات تهدیدی برای مذاکرات بر سر توافق با ایران است که در شکل فعلی خود ناامیدی عمیقی برای دولت اسراییل است. آخرین باری که اسراییل یک هفته پیش به حومه بیروت حمله کرد جدی‌ترین تشدید جنگ بین ایران و اسراییل از زمان آتش‌بس شکننده ۷ آوریل را رقم زد.

بقایی سخنگوی وزارت‌خارجه رژیم گفت: خاتمه جنگ باید در همه جبهه‌ها از جمله لبنان اعمال شود و این موضوع در متن تفاهم‌نامه تصریح شده است.

گوینده تلویزیون رژیم: سخنگوی وزارت امور خارجه از احتمال امضای تفاهم‌نامه در روزهای آتی خبر داد آقای بقایی در پاسخ به سؤالی درباره سخنان وزیر امور خارجه مبنی بر این‌که هیچ وقت به این اندازه به تفاهم نزدیک نبوده‌ایم تصریح کرد احتمال نهایی شدن یادداشت تفاهم در روزهای آتی بالاست.

آقای بقایی گفت تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به این‌که بهترین ضمانت قدرت کشور است گفت اگر طرف مقابل از اجرای تعهدات خودداری کند اقدام متقابل می‌کنیم.

آقای بقایی هم‌چنین تأکید کرد خاتمه جنگ باید در همه جبهه‌ها از جمله لبنان اعمال شود و این موضوع در متن تفاهم‌نامه تصریح شده.

آقای بقایی در پاسخ به سؤالی درباره احتمال سفر هیأت مذاکره‌کننده ایرانی به ژنو یا اسلام‌آباد برای نهایی کردن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد که از سوی برخی رسانه‌ها ادعا شده گفت درباره زمان دقیق امضا باید منتظر بمانیم اگر چه برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جای دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط