گروه مخالف ایرانی از گام‌هایی برای پایان دادن به جنگ استقبال می‌کند

گزارش سایت برایت بارت

مریم رجوی، رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران (NCRI)، روز دوشنبه از تفاهم نوظهور ایالات متحده و ایران با هدف پایان دادن به خصومت‌ها استقبال کرد و در عین حال اظهار داشت که صلح تهدیدی بزرگتر از رویارویی نظامی برای بقای جمهوری اسلامی است.

رجوی گفت که شورای ملی مقاومت از تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری و کاهش رنج مردم ایران حمایت می‌کند.

رجوی در بیانیه‌ای گفت: مقاومت ایران که نزدیک به پنج دهه در پی آزادی و صلح بوده و با ۱۳۳ افشاگری در ۳۵ سال گذشته، به عنوان مهمترین مانع در جلوگیری از دستیابی حکومت مذهبی حاکم به بمب عمل کرده است، از هرگونه تفاهمی برای پایان دادن به جنگ و رنج مردم ایران استقبال می‌کند.

او افزود: در ایران، هیچ کس جز بقایای ملاها و شاه، جنگ را نخواسته یا نمی‌خواهد.

اظهارات رجوی یک روز پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرد که ایالات متحده و ایران به تفاهم‌نامه‌ای برای ایجاد یک چارچوب ۶۰ روزه برای مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای تهران دست یافته‌اند و در عین حال راه را برای بازگشایی تنگه هرمز و لغو محاصره دریایی ایالات متحده، هموار می‌کنند. انتظار می‌رود این توافق‌نامه روز جمعه، به طور رسمی در سوئیس، امضا شود.

رجوی، گفت: تلاش رژیم برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای، حمایت از گروه‌های تروریستی نیابتی و تلاش برای بی‌ثبات کردن خاورمیانه، ارکان اصلی استراتژی آن برای حفظ حکومت روحانیون هستند.تلاش برای تولید سلاح‌های هسته‌ای، جنگ‌طلبی و مداخله در کشورهای منطقه، بخشی از استراتژی بقای فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران است و تا زمانی که بتواند آنها را رها نخواهد کرد.

او گفت صلح و کاهش تنش، رژیم را با تضعیف یکی از مؤثرترین ابزارهای آن برای سرکوب مخالفان و منحرف کردن توجه از ناآرامی‌های فزاینده داخلی، تهدید می‌کند.

رجوی گفت: جنگ سپر این رژیم در برابر قیام‌های مردمی است، در حالی که صلح و آتش‌بس، همانطور که خمینی گفت، مانند زهر برای آن است. سرنگونی رژیم مسئولیت مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنهاست. رجوی همچنین اصرار داشت که هرگونه توافق آینده با تهران، نقض مداوم حقوق بشر توسط رژیم را در نظر بگیرد.

او گفت: من بار دیگر تأکید می‌کنم که هرگونه توافق بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ باید شامل پایان دادن به اعدام زندانیان سیاسی و کشتار معترضان باشد.

اظهارات او در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده در مورد تشدید کارزار اعدام تهران مطرح می‌شود. شورای ملی مقاومت ایران گزارش داد که ایران در سال ۲۰۲۵ بیش از ۲۲۰۰ اعدام انجام داده است و آن را خونین‌ترین سال حکومت آیت‌الله علی خامنه‌ای توصیف کرد، در حالی که هشدار داد که زندانیان سیاسی، مخالفان و فعالان ضد رژیم همچنان با تهدید اعدام و سرکوب شدید روبرو هستند.

ائتلاف اپوزیسیون استدلال کرده است که تهران در مواجهه با فشارهای اقتصادی فزاینده، ناآرامی‌های داخلی و چالش‌های فزاینده برای حکومت خود، به طور فزاینده‌ای به اعدام و ارعاب متکی شده است.

بیانیه رجوی همچنین چند روز قبل از یک گردهمایی بزرگ تحت حمایت شورای ملی مقاومت ایران که قرار است روز شنبه در پاریس برگزار شود، منتشر می‌شود، جایی که برگزارکنندگان می‌گویند انتظار می‌رود ده‌ها هزار ایرانی مهاجر و حامی از سراسر اروپا و آمریکای شمالی خواستار پایان دادن به اعدام‌های سیاسی شوند و حمایت خود را از یک جمهوری دموکراتیک در ایران ابراز کنند.

بر اساس اظهارات برگزارکنندگان، انتظار می‌رود این رویداد، نمایندگان مجلس، روسای سابق دولت، دیپلمات‌ها، مقامات نظامی، مدافعان حقوق بشر و دیگر چهره‌های بین‌المللی از سراسر اروپا و آمریکای شمالی را به خود جلب کند.

شورای ملی مقاومت ایران مدت‌هاست که طرح ده ماده‌ای رجوی برای جمهوری آینده ایران را ترویج می‌دهد که خواستار انتخابات آزاد، جدایی دین از دولت، برابری جنسیتی، لغو مجازات اعدام، قوه قضائیه مستقل، حمایت از اقلیت‌ها و یک ایران غیر هسته‌ای است که در صلح با همسایگان خود زندگی می‌کند.

این طرح از سوی هزاران نماینده مجلس در سراسر جهان، به همراه روسای سابق دولت، مقامات ارشد دولتی، رهبران نظامی و ده‌ها برنده جایزه نوبل که از دیدگاه آن برای یک ایران دموکراتیک حمایت کرده‌اند، حمایت شده است.

شورای ملی مقاومت ایران در سطح بین‌المللی بیشتر به خاطر افشای فعالیت‌های هسته‌ای مخفی ایران، از جمله افشای تأسیسات غنی‌سازی نطنز در سال ۲۰۰۲، شناخته می‌شود؛ افشاگری‌ای که به افشای برنامه هسته‌ای مخفی تهران کمک کرد و نقش محوری در سال‌های بررسی دقیق و تحریم‌های بین‌المللی علیه جاه‌طلبی‌های اتمی رژیم داشت.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط