موج نو ـ قسمت بیست و هفتم ـ انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین به زبان ساده

۱۴۰۵/۴/۶

چرا تسلیم شدن به ایدئولوژی جنسیت، مجاهد و مبارز را از پا درمی‌آورد و خانه‌نشین می‌کند؟

سلام به شما همراهان همیشگی برنامه موج نو. تصاویری که ملاحظه می‌کنید، متعلق به مراسم گرامیداشت پنجاه و هشتمین سال تأسیس سازمان مجاهدین خلق ایران است.

خواهر مجاهد زهرا مریخی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران، در اون مراسم سخنرانی ای داشتن که ما یک فراز از اون را برای شروع برنامه امروز انتخاب کردیم.

این بخش را بشنویم بعد خواهیم گفت که بحث امروزمون درباره چیست؟ یک موضوع جذاب و شنیدنی.

زهرا مریخی: انقلاب ایدئولوژیک در صفوف مجاهدین باطل السحر ایدئولوژی جنسیت و فردیت فروبرنده ….

راستی چرا تسلیم به ایدئولوژی جنسیت، مجاهد و مبارز را از پا درمی‌آورد و خونه نشین می‌کنه؟! اصلاً ایدئولوژی جنسیت چه ارتباطی با مبارزه دارد؟

چرا مجاهدین معتقدن انقلاب ایدئولوژیک رمز ماندگاری اونهاست چرا اون را سرچشمه‌ٔ همه‌ٔ توانایی‌هاشون می‌دونن؟ این انقلاب چه ضرورتی داره و چه مسأله‌ای حل کرده؟

بله ما در این برنامه. قصد داریم به زبان ساده و تا اونجا که ممکنه خلاصه در مورد انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین صحبت کنیم. امیدوارم تا پایان همراهمان باشید.

در مواجهه با عبارت انقلاب ایدئولوژیک. اولین مفهومی که به ذهن میاد. زیر و رویی فکری و عقیدتیه. انقلاب در عرصه اجتماعی و سیاسی برای همه آشناس. بستر انقلاب ایدئولوژیک اما. ذهن و ضمیر آدمیه.

حرف این است که برای این‌که در عرصه اجتماعی و سیاسی انقلاب کنیم. برای این‌که یک نظام ستمگر را سرنگون کنیم. نیاز به ایدئولوژی انقلابی داریم. به عبارتی تشکیلات و سازمانی که خودش مسلح به یک ایدئولوژی انقلابی است

و سؤال مقدماتی دقیقاً همینه. چرا؟ این نیاز از کجا می‌آید؟ چرا برای مبارزه انقلابی باید ایدئولوژی انقلابی داشت؟!

فکر می‌کنم پاسخ به همین سؤال. شروع خوبی برای بحثمان باشد.

محمد حنیف‌نژاد، بنیانگذار کبیر مجاهدین تا قبل از تأسیس سازمان مجاهدین خلق ایران. یکی از اعضای شاخه جوانان نهضت آزادی بود. مبارزه سیاسی می‌کرد. اما بعد از سرکوب قیام ۱۵ خرداد ۴۲ توسط شاه و وقتی دید دیکتاتوری شاه همه راههای مبارزه مسالمت‌آمیز را سد کرده و رفرمیسم را به گور سپرده. گامی به چپ برداشت یعنی رادیکال‌تر شد و وارد مبارزه انقلابی شد. برای پایه‌ریزی یک مبارزه انقلابی هم اول از همه علیه ایدئولوژی طبقه حاکم شورش کرد. چطوری؟ با کشف این جمله تاریخی.

مرز بین حق و باطل از میان استثمار شده و استثمار کننده می‌گذرد نه از میان باخدا و بی‌خدا.

محمد حنیف‌نژاد با این جمله هم دم و دستگاه شاه ستمگر را بر هم زد و هم بساط آخوندهای مرتجع را واژگون کرد. در واقع اسلام را از چنگال آخوندهای مرتجعی که قرنها بود روی اون چنبره زده بودن بیرون آورد و اون روح و جوهره انقلابی اسلام را بارز کرد. همون که سلاحی شد کارآ و استراتژیک در دست مجاهدین.

موج نو ـ قسمت بیست و هفتم ـ انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین به زبان ساده ـ قسمت دوم

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط