بیانیه اکثریت نمایندگان پارلمان و سنای ایتالیا محکومیت موج اعدام‌ها و فراخوان به توقف اعدام‌ها در ایران

اکثریت نمایندگان پارلمان و سنای ایتالیا
ما امضاکنندگان این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به موج جدید اعدام‌های سیاسی در ایران ابراز می‌کنیم. در هفته‌های اخیر چندین زندانی به دلیل عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران یا به دلیل مشارکت در قیام سراسری دی‌ماه گذشته اعدام شده‌اند.

رئیس قوه قضاییه خواستار تسریع در اجرای احکام اعدام شده و بدین ترتیب استفاده از مجازات اعدام را به عنوان ابزاری برای سرکوب سیاسی تایید کرده است.

سکوت جامعه بین‌المللی غیرقابل توجیه است. ما از سازمان ملل متحد و کشورهای عضو آن می‌خواهیم فوراً برای متوقف کردن اعدام‌ها و حفاظت از زندانیان سیاسی اقدام کنند.

ما مبارزه شجاعانه مردم ایران برای آزادی و دموکراسی را ارج می‌نهیم. اعتراضات اخیر نشان‌دهنده آرمان مردم برای برپایی یک جمهوری دموکراتیک است. جمهوری که هم دیکتاتوری مذهبی و هم سلطه استبدادی شاه را رد می‌کند.

ما از ابتکار شورای ملی مقاومت ایران برای اعلام دولت موقت که ماموریت آن برگزاری انتخابات آزاد ظرف شش ماه بر اساس برنامه ده ماده‌ای مریم رجوی است، استقبال می‌کنیم.

حمایت از برنامه این شورا و رهبری مریم رجوی گامی ضروری در مسیر دستیابی به دموکراسی، ثبات و صلح در منطقه به شمار می‌رود.

 

بیشتر بدانیم:

بنیاد لوئیجی اینائودی در ایتالیا: در کنار مردم ایران! | سیمای آزادی

کنفرانس ایران در بنیاد لوئیجی اینائودی در ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی: یافتن راه‌حلی پایدار برای یک بحران جهانی | سیمای آزادی

گردهمایی ایرانیان آزاده در رم ـ نه به اعدام آری به جمهوری دموکراتیک ـ دکتر ماریا رایان | سیمای آزادی

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط