سنتکام: ناوشکن‌های آمریکا به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند؛ مسیر ۵۵ کشتی تغییر داده شد

سنتکام: ناوشکن‌های آمریکا به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند؛ مسیر ۵۵ کشتی تغییر داده شد

فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام

۱۴۰۵/۵/۱۹

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد تا ۹ اوت، مسیر ۵۵ کشتی تجاری در چارچوب اجرای محاصره دریایی علیه رژیم ایران تغییر داده شده، دو کشتی متوقف و دو کشتی دیگر نیز مورد بازرسی و ورود نیروها قرار گرفته‌اند

فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، از ادامه مأموریت ناوشکن‌های آمریکایی در منطقه خاورمیانه و اجرای محاصره دریایی علیه رژیم ایران خبر داد.
سنتکام اعلام کرد تاکنون مسیر ۵۵ کشتی تجاری تغییر داده شده و چهار کشتی نیز متوقف یا بازرسی شده‌اند.
این اقدامات هم‌زمان با تشدید فشارهای اقتصادی و تحریم‌های آمریکا علیه رژیم ایران و در حالی انجام می‌شود که دونالد ترامپ از ادامه نظارت بر وضعیت اقتصادی ایران خبر داده است.

فرماندهی مرکزی آمریکا، «سنتکام»، یکشنبه ۱۸ مرداد تصویری از ملوانان آمریکایی منتشر کرد که هم‌چنان به انجام مأموریت‌های خود در ناوشکن «یواس‌اس راس» (دی‌دی‌جی ۷۱) ادامه می‌دهند.

این ناوشکن یکی از بیش از ۲۰ کشتی جنگی آمریکایی است که در منطقه خاورمیانه مستقر شده‌اند تا از مأموریت‌های نظامی، از جمله اجرای سخت‌گیرانه محاصره اعمال‌شده آمریکا علیه ایران، پشتیبانی کنند.

سنتکام اعلام کرد تا ۹ اوت، مسیر ۵۵ کشتی تجاری تغییر داده شده، دو کشتی متوقف و دو کشتی دیگر نیز مورد بازرسی و ورود نیروها به داخل قرار گرفته‌اند؛ هدف از این اقدامات، اطمینان از پایبندی آنها به مقررات و محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی ارتش آمریکا عنوان شده است.

فرماندهی مرکزی آمریکا هم‌چنین افزود این اقدامات در چارچوب عملیات این فرماندهی برای وادار کردن طرف‌ها به رعایت محاصره آمریکا علیه ایران انجام می‌شود.

ادامه فشار اقتصادی آمریکا بر رژیم ایران

این اظهارات پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، گفت دولت او افزایش فشارهای اقتصادی بر ایران را زیر نظر دارد؛ این وضعیت پس از حملات هوایی آمریکا به ایران و اعمال تحریم‌ها و محاصره طی چند ماه اخیر شکل گرفته است.

ترامپ شامگاه یکشنبه در گفتگویی تلفنی با وب‌سایت «آکسیوس» گفت: «ما با آرامش با این موضوع برخورد می‌کنیم».

او افزود آمریکا تنها «مذاکرات محدودی» با ایران انجام می‌دهد.

ترامپ هم‌چنین گفت : دولتش اوضاع ایران را زیر نظر دارد و این کشور با «تورم عظیم» روبه‌رو است.

او افزود تهران «هیچ پولی در دست ندارد».

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط