اژه‌ای و هارت‌وپورت علیه قیام؛ موشکاف: کار از کار گذشته

۱۴۰۵/۶/۱۱

موشکاف: سلام و صد سلام به همه دوستا و رفقای بامرام خودم. میگما، این روزا سر گاو ولایت بدجوری تو خمره بدبختیا گیر کرده و از هر گوشه نظام خبری می‌رسه. به قول معروف: «هر دم از این جنگل ولایت، خبری می‌رسد، شاخ‌بازی تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد» هاهاهاها! ملاحظه کنین:

پزشکیان ـ

ببین آقای جبلی، من اصلاً می‌گم صداوسیما را وقتی من باز می‌کنم نمی‌دانم چرا، الان اصلاً نمی‌خواهم نگاه کنم. منی که نسبت به شما، نسبت به انقلاب، نسبت به نظام، بالاخره تمام زندگی‌مان را می‌خواهیم بگذاریم، این نگاه را پیدا می‌کنم؛ ببین مردم چه نگاهی پیدا می‌کنند؟ حالا من نمی‌خواهم اوقات‌تلخی بکنم، ولی دیگه نگاه نمی‌کنم. آن دفعه بهت گفتم که قبلاً، الان دیگه اصلاً نگاه نمی‌کنم، ولش کردم. می‌بینم اعصابم خراب می‌شه، می‌گم ولش کن بابا، مثلاً  چه کارش داری. در نتیجه روند قضیه اینه که ما الان بیش از هر زمانی وحدت و انسجام و یک‌صدایی احتیاج داریم.

موشکاف: سرتاپای گماشته عظیِم سابق و معظم لاحق، کینگ مجتبی، تو تی‌وی ریش رو شست و گذاشت کنار و تازه میگه «نمی‌خوام اوقات‌تلخی بکنم» هاهاهاها! آخرشم طرفو با یه چسب‌زخم وحدت و انسجام بسته‌بندی کرد هاهاهاها! اما طرف مقابل هم که پشتش به کینگ مجتبی گرمه، تا چشم زرشکیانو که رفته بود قرقیزستان دور دید، شروع کرد به کری خوندن هاهاهاها:

جبلی ـ گماشته خامنه‌ای در رادیو تلویزیون رژیم ـ ۹ شهریور

دیدن صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران یک افتخار است.

صداوسیما را اگر کسی می‌بیند افتخار می‌کند و اگر کسی نمی‌بیند، از این افتخار به دور است.

شنیدن این صداها و این قاب تصویر و این صداهایی که از آن صدای ضعف شنیده نمی‌شود، روایت ضعف و ذلت و ترس از آن شنیده نمی‌شود.

این صدا و تصویر هیچ‌وقت موجب ملال خاطر و تکدر خاطر کسی نمی‌شود، مطمئن باشید.

موشکاف: واوای وای! حالا ببینیم بقیه دلواپسا چه‌جوری به کمک گماشته ولایت تو تی‌وی‌ریش میان؟ هاهاهاها!

کیهان ولایت ـ ۹ شهریور

سخن گفتن از «وفاق ملی» و ضرورت انسجام، شاه‌بیت کلام رئیس‌جمهور بوده و هست؛ اما متأسفانه آنچه این روزها از بدنه اجرائی و تیم اطلاع‌رسانی دولت به گوش می‌رسد، نه‌تنها بوی وحدت نمی‌دهد، بلکه آراسته به ادبیاتی تفرقه‌افکن و دشمن‌شادکن است.

روزنامه نوبنیاد (باند پایداری) ـ ۸ شهریور

سرنخ‌هایی از یک مأموریت سمی

این پروژه، دستپخت کیست؟ چه کسانی بلافاصله پس از تأکید رهبر انقلاب بر وحدت و انسجام در برابر دشمن، حرف‌های تاریخ‌گذشته را به بیرون درز داده‌اند؟

کدام مشاوران، مشورت‌های مسموم و مطلقاً منفی می‌دهند که بخش مهمی از سخنرانی‌های آقای پزشکیان، رنگ و بوی اظهار عجز و ناتوانی و نداریم و نمی‌شود و نمی‌توانیم و چه کنیم، پیدا می‌کند.....

آنها قبل از هر کس به آقای پزشکیان خیانت می‌کنند. برخی اعضای دفتر و اطرافیان حتماً باید پالایش شوند وگرنه رئیس‌جمهور محترم را زمین می‌زنند.

موشکاف: واویلا واویلا! پیداس که زمین واسه جک‌وجونورای ولایت بدجوری سفت شده که این‌همه شاخ‌بازی‌ها و لنگ‌ولگدها تو بالامالای نظام رو بورسه، هاهاهاها! حالا از زبون اژه‌ای نسناس علت اصلی رو بشنویم:

سردژخیم اژه‌ای ـ ۹ شهریور

آقای محسنی اژه‌ای با اشاره به انسجام و یک‌صدایی ملت و حاکمیت در موضوعات کلان گفت دشمن فکر و خیال باطلی نکند و تصور نکند اختلافی در کشور وجود دارد.

بخواهند آشوبی، اغتشاشی در ایران را بیندازند، مطمئن باشند که پاسخ بسیار قوی و محکمی از ناحیه هم نیروهای انتظامی، امنیتی، اطلاعاتی و هم از طرف قوه قضاییه، برخورد بسیار قاطعی و قاطع‌تر از همه دوره‌های گذشته با اون‌ها انجام خواهد شد.

موشکاف: ببعله! حالا اژه‌ای گوشخوار این‌طوری وحشت نظامو می‌خواد با قمپز در کردن و اولدروم‌بولدروم پنهون کنه، ولی نمی‌دونه که کار از کار گذشته و هارت‌وپورت و قمپز دیگه اثر نداره. هاهاهاها!

چونکه توفان قیام تو راهه و باید جمیعاً به پایانتون سلام کنین؛ اونم درحالی‌که سوراخ موشم دیگه گیرتون نمیاد هاهاهاها!

دوستان، رفقا، عزت زیاد!

لینک های مرتبط:

جنگ گرگ‌ها در رأس حاکمیت؛ حمله پزشکیان به جبلی و تشدید جدال باندهای رژیم

دعوا بر سر «روایت ضعف» پس از پیام کینگ مجتبی؛ طعنه تلویحی جبلی به پزشکیان

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط