مایک والتز: رژیم ایران در حمله به کشتی‌ها در تنگه هرمز مانند تروریست‌های دریایی رفتار می‌کند

۱۴۰۵/۶/۳۰

سی ان ان: سفیر آمریکا در سازمان ملل، محاصره بنادر ایران برقرار است و هیچ نفتی از ایران خارج نمی‌شود

مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل، در مصاحبه با سی ان ان گفت: رژیم ایران در حمله به کشتی‌های غیرنظامی در تنگه هرمز، مانند تروریست‌های دریایی رفتار می‌کند و ۱۴۶ کشور در سازمان ملل این اقدامات را محکوم کرده‌اند.

وی افزود آمریکا به مقابله با تروریسم ادامه خواهد داد و محاصره بنادر ایران برقرار است؛ هم‌زمان فرمانده سنتکام از اسکورت بیش از یک میلیارد بشکه نفت متحدان خلیج‌فارس به بازارهای جهانی خبر داده است، در حالی که هیچ نفتی از ایران خارج نمی‌شود.

سفیر آمریکا در سازمان ملل هم‌چنین در گفتگو با فاکس نیوز گفت رئیس‌جمهور آمریکا بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌یی متمرکز است و فشار حداکثری اقتصادی ادامه خواهد یافت.

مایک والتز: رژیم ایران مانند تروریست‌های دریایی رفتار می‌کند

مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل، در مصاحبه با سی ان ان گفت:

«رژیم ایران در حمله به کشتی‌های غیرنظامی در تنگه هرمز، مثل تروریست‌های دریایی رفتار می‌کند. ۱۴۶ کشور در سازمان ملل، این اقدامات را محکوم کرده‌اند».

وی افزود: «آمریکا به مقابله با تروریسم ادامه خواهد داد. محاصره بنادر ایران برقرار است و فرمانده سنتکام از اسکورت بیش از یک میلیارد بشکه نفت متحدان خلیج‌فارس به بازارهای جهانی خبر داده است و این در حالیست که هیچ نفتی از ایران خارج نمی‌شود.

همزمان، کارزار طرد اقتصادی رژیم ایران باعث سقوط ریال، افزایش شدید تورم، کاهش ذخایر ارزی و قطع درآمدهای رژیم شده است».

سفیر آمریکا: فشار حداکثری اقتصادی ادامه خواهد یافت

سفیر آمریکا در سازمان ملل به فاکس نیوز نیز گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌یی متمرکز است و فشار حداکثری اقتصادی ادامه خواهد یافت.

وی افزود: «سپاه پاسداران ۴۰ تا ۵۰ درصد اقتصاد ایران را کنترل می‌کند و ما از شرکای واشینگتن می‌خواهیم تحریم‌ها را کامل اجرا کنند.

مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل۲ 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط