وال استریت ژورنال-اقدامات فرانسه و آلمان و انگلستان برای مهار برنامه موشکی رژیم

وال استریت ژورنال-اقدامات فرانسه و آلمان و انگلستان برای مهار برنامه موشکی رژیم

وال استریت ژورنال در گزارشی درباره اقدامات اتحادیة اروپا، برای مهار برنامه موشکی رژیم آخوندی نوشت: فرانسه، انگلستان و آلمان کار می‌کنند تا به اقدامات دیگری علیه این رژیم در هفته‌ها و ماه‌های آتی مبادرت کنند

وال استریت ژوزنال نوشت: کشورهای طراز اول اروپایی دنبال راه‌هایی برای مهار رژیم  ایران در طرحهایش روی موشک‌های بالستیک هستند.

کارشناسان می‌گویند رژیم ایران در حال کار روی این سلاح‌هاست و  بطور گسترده متهم شده که موشک و تکنولوژی آن  را به نیروهای تروریستی نیابتی خود در منطقه خود مانند حزب‌الله و حوثی‌های یمن منتقل کرده است.

این روزنامه افزود: یک دیپلمات ارشد اروپایی می‌گوید،  فرانسه، انگلستان و آلمان روی اتحادیة اروپا کار می‌کنند تا در هفته‌ها و ماههای آینده به اقدامی علیه رژیم ایران دست بزند. دیپلمات‌ها گفتند که یک اقدام می‌تواند ترغیب کشورهای آفریقایی و آسیایی برای پایان دادن یا ممانعت از انتقال کالاهای حساس برای رژیم ایران باشد. تلاش‌های مشابه در گذشته منجر به نتایج بسیار مؤثر شده بود.

وال استریت ژورنال افزود: دیپلمات‌ها هم‌چنین در حال بررسی ممنوعیت‌های گسترده‌تر محمولات غیرقانونی قطعات و تکنولوژی موشکی از طریق همکاری نزدیکتر در یک توافق عدم تکثیر مربوط به سال ۲۰۰۶ به رهبری آمریکا هستند. اینکار شامل تبادل اطلاعات در مورد متوقف کردن صادرات غیرقانونی به حکومتهای نظیر رژیم ایران می‌شود.

وال‌استریت ژورنال ۶/۲/۹۸

همچنین

ژنرال کنت مک‌کنزی رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا روز شنبه ۷اردیبهشت ۹۸گفت آمریکا منابع ضروری برای متوقف‌ ساختن فعالیت‌های خطرناک رژیم ایران ‌ را در اختیار خواهد داشت.

وی افزود: ما با متحدان و دوستان خود در منطقه در ارتباط هستیم تا تضمین کنیم که در برابر تهدیدهای رژبم ایران متحد هستیم.

همچنین

سناتور لیندزی گراهام نیز طی پیامی از دولت آمریکا به‌خاطر این تصمیم‌گیری تقدیر کرد.


و سناتور کوین کریمر ضمن اشاره به پولهای داده شده به رژیم بعد از توافق اتمی، تأکید کرد: توافق فاجعه‌بار هسته‌یی به تقویت این رژیم حامی تروریسم کمک کرد.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط