۱۴۰۱/۱۰/۱۵
گزارش کانونهایشورشی ـ شماره ۱۵
۱۴۰۱/۱۰/۱۵
هر لحظه با قیام ـ گزارش کانونهای شورشی
گزارش کانون شورشی از تهران ـ مهر ۱۴۰۱
در متروی قلهک و حدفاصل شریعتی بودم. وضعیت خیلی شورشی بود. مأموران از مردم میترسیدند. تند تند گاز اشکآور میزدند. ساچمهای و پِینت بال رو به مردم شکلیک میکردند. دو جوان بسیار کارکن بودند و در کنارشان چندتا دختر هم بودند که بهنظرم کانون شورشی بودند. یکی از آنها لیدر بود و میگفت سطلها رو بکشین وسط. ما کشیدیم. سپس آتش زدیم و با صدای کوبنده شعار مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر میدادیم. مأموران خیلی ترسیده بودند. به این دلیل از سر خیابان ظفر مأموران کمکی اومدند. حجم مأمورها خیلی زیاد بود میخواستند با زیاد کردن نفر، ترس مأموران رو رفع کنند. ساعت ۵ نیروهای بسیج تو پیاده رو ها به صف شدند. همه با باتوم.
یک مرد کنار دستم بود. یه گلوله هم خورد زیر چشم او. همان خانوم لیدر سریع این مرد را برد تو یه داروخانه تا یک چیزی بدهند و بزند به چشمش. یکی دیگه هم گلوله خورد. او را کمکش کردیم احوالش را پرسیدم و او میخندید. آن روز واقعاً غوغا بود. تاکنون چنین درگیری ندیده بودم.
گزارش کانون شورشی از تهران ـ مهر ۱۴۰۱
رفتم و در تظاهرات در نازی آباد شرکت کردم. همه جا قیامت بود. پاسدارن با لباسشخصی و کاملاً مسلح بودند و وحشیانه به مردم حمله میکردند و بسیجیها هم بهدنبال آنها به مردم هجوم میبردند. در نازی آباد نیروی سرکوب تقریباً دو برابر روز شنبه بود ولی مردم و جوانها اساسی شعار میدادند و عقب نمینشستند همه جا در نازی آباد درگیری بود.
از آنجا به کیانشهر رفتم. کیانشهر هم خیلی شلوغ شد و صحنه درگیری مسلحانه بین دو طرف بود و خدا رو شکر کیانشهریها تقریباً مسلح هستند و از پس مأموران بر میآمدند. فرق دیگر امروز با روز شنبه این بود که نیروی سرکوب بهمحض احساس خطر شلیک میکرد. انگار اجازه جدیدی داشته باشند یا اینکه بخواهند زهر چشم بگیرند.
نکتهای که توی مردم قابلتوجه بود این است که زنان خانهدار هم به انقلاب مردمی پیوستند و مردم دیگه بهصورت خانوادگی شرکت میکنند و این در نازی آباد و کیانشهر خیلی چشمگیر بود.
گزارشی از کرمانشاه ـ مهر۱۴۰۱
در محله دره دراز بودم. دره دراز در حاشیهٴ شهر است. درگیری در محله دره دراز است و در آن منطقه اغلب مسلح هستند. درگیری مسلحانه بود آنهایی که سلاح داشتند خیلی خشمگین بودند توانستند ۴نفر از نیروهای رژیم را بزنند که نمیدانم کشته یا زخمی شدند و دو نفر از اهالی هم در شلیک مأموران کشته شدند. یک نفر از آنها اهل سرپلذهاب بود که با ماشین برای انجام کاری به کرمانشاه آمده بود. مأموران از منطقه فرار کردند و منطقه دست مردم و جوانان مسلح بود.
مطالب مرتبط
کانون های شورشی ـ با قیام و شورش می توان و باید میهن اشغال شده را آزاد کرد
هر لحظه با قیام - گزارش کانونهای شورشی
