ترس و وحشت آخوند علم الهدی و میردامادی در جمعه بازار خامنه ای از بریدگی و ریزش نیروهای حکومتی

۱۴۰۴/۷/۲۶

آخوند علم‌الهدی، نماینده خامنه‌ای و امام‌جمعه مشهد، در سخنرانی خود در جمعه بازار این هفته با اشاره به ریزش‌ها و بحران درونی حکومت گفت: «ما نباید دچار کسالت بشویم و بگوییم کار مملکت دیگر درست نمی‌شود.»

«سن آدم بالا می‌رود، نشاطش از دست می‌رود؛ یک‌جوری نباشد که باز هی دچار کسالت بشوم؛ کار را رها کنم؛ کار من را خسته نکند؛ کار بر من غالب نشود. این باعث نشود که من بگویم مثلاً یک روز، دو روز، سه روز، آخرش نه، حضرت که نیامد، کاری که نشد، دیگر هم کار درست نمی‌شود، دیگر مملکت هم درست نمی‌شود، انقلاب هم به جایی نمی‌رسد، دولت هم به جایی نمی‌رسد، این آمریکا هم نابود نمی‌شود؛ پس بنابراین ولش کنیم.»
 «خدایا من گسست پیدا نکنم، نبرم دچار گسست شوم، که اگر بریدم دیگر نیستم. ما مشکل‌مان الآن برادران در این زمان همینه. خب آقای عزیز، یک انقلابی را آوردند تا سن ۴۵ سالگی پای همه چیز انقلاب ایستادند؛ دشمن به نقطه‌ی یأس و ناامیدی رسیده است که این انقلاب را ساقط کند؛ با همه قدرت هم بنای جنگیدن دارد؛ ما هم با همه قدرت و توان و طاقت باید بنای مقاومت داشته باشیم و بایستیم.»

آخوند میردامادی، امام‌جمعه خامنه‌ای در اصفهان، نیز با اشاره به «شبهه‌افکنی» از سوی دشمنان اظهار داشت که صدا و سیما باید برنامه‌هایی برای پاسخگویی به شبهات تهیه کند: «امروز آن‌قدر شبهه‌افکنی از طریق دشمن دارد می‌شود که من پیشنهاد می‌کنم به صدا و سیما  شما به جای اینکه گاهی برنامه‌هایی که هیچ خاصیتی ندارد و ساعت‌ها وقت مردم را می‌گیرد،  یک برنامه بگذارید برای جواب شبهات. گوش بدهید به شبهات، شبهات را بنویسید، افراد آگاه و مطلع را دعوت کنید تا به شبهات جواب بدهند. امروز نیاز هست در مقابل شبهه‌افکنی دشمن ما بتوانیم پاسخگو باشیم و ان‌شاءالله دشمن را محکوم کنیم و جوان‌های ما را از خطر دشمن در این برهه زمان حفظ کنیم.»

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط