گفتگوی جوانان ـ درباره مجاهدین، مرزبندی نه شاه نه شیخ، شیطان‌سازی رژیم علیه مقاومت و چشم‌انداز آینده ـ قسمت سوم

سارا درویش: صبا شما به‌طور خاص به انتخاب داشتن حجاب اشاره کردید فقط می‌خواستم به این تضاد بین تفسیر مجاهدین از اسلام و رژیم حاکم بپردازم. رژیم حاکم بر ایران خود را یک جمهوری اسلامی می‌نامد. آنها ادعا می‌کنند که نماینده اسلام هستند. از طرف دیگر مجاهدین سرسختانه دیکتاتوری را رد می‌کنند. ما این را می‌دانیم آنها اظهار می‌دارند که مبارزه آنها بر اساس یک تفسیر مردمی و انقلابی از اسلام است. می‌خواستم بدانم، چه تفاوتهایی بین تفسیر مجاهدین از اسلام و رژیم حاکم می‌بینید؟

صبا رضایی: رژیم حاکم به اسلام اعتقاد ندارد. این اسلام نیست. اعدام جوانان برای ابراز عقیده اسلام نیست. تیراندازی به جمعیت مردمی که برای آزادی می‌جنگند نه جنگ، حتی نه جنگ، اعتراض مسالمت‌آمیز، اعتراض مسالمت‌آمیز. فقط ایستادن در بیرون در میان گروهی که فقط خواهان آزادی هستند و یا قوانین کشور را زیر سوال می‌برند به آنها تیراندازی می‌شود. این چگونه اسلام است؟

این چه نوع اسلامی است؟ این اسلام نیست. این افراط‌گرایی است. این یک نوع تفسیر بنیادگرایانه از اسلام است. این اسلام واقعی نیست. کشتن کودکان و کودکانی که در زندان‌ها به دنیا می‌آیند در زمان رژیم آخوندها در حال حاضر بچه‌هایی که در زندان هستند. این چگونه اسلام است؟ این اسلام نیست. و چیزی که مجاهدین به آن اعتقاد دارند آنها به جدایی دین از دولت اعتقاد دارند.

این در برنامه ده ماده‌ای خانم مریم رجوی مشخص شده است. جدایی دین از دولت. بنابر این، اگر چه مجاهدین به اسلام اعتقاد دارند و این انتخابی است که اعضا می‌کنند آنها آن را به مردم تحمیل نمی‌کنند و مهم است که به این نکته و تفاوت توجه شود. رژیم در حال استفاده از دین به‌عنوان راهی برای سرکوب مردم و به‌خصوص زنان است. بنابر این من فکر می‌کنم در نهایت بسیار واضح است که آنها دو قطب کاملا مخالف هستند. کاملا مخالف. بله.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط