مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی - سه شنبه

مشروح اخبار شامگاهی سیمای آزادی - سه شنبه

مشروح اخبار شامگاهی

۱۴۰۵/۱/۱۸

۱-مسعود رجوی – ۱۷ فروردین ۱۴۰۵

۷ نماد از نسل ضد، ضد دیکتاتوری و وابستگی
رویان و شکوفا، ضد شیخ و شاه
با آتش و سلاح، خندان و سربدار، مشتاق رؤیت یار
ای صبح شب‌نشینان جانم به طاقت آمد...
خواهم شدن به بستان چون غنچه با دل تنگ
و آنجا به نیک‌نامی پیراهنی دریدن
شرح این قدر کفایت باقی نمی‌توان گفت الا به غمگساران

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۲-فعالیت جوانان شورشگر در گرامیداشت حماسه ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ اشرف

تهران:

گذاشتن سبد گل وسط خیابان با شعار: گرامی باد حماسه ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ در اشرف فروردین ۱۴۰۵

 پیام شهیدان حماسه ۱۹ فروردین سال ۱۳۹۰ تا آخرش ایستاده‌ایم و تا به آخر می‌ایستیم.

 مریم رجوی ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ یادآور حماسه بزرگ و فراموشی‌ناپذیر در سال‌های اخیر است.

 مریم رجوی: ایران و ایرانی از حماسه ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ با تقدیم ۳۶ شهید و ۳۵۰ مجروح به خود می‌بارد.

 مریم رجوی: حماسه ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ در تاریخ تمام جنگهای ملی و میهنی و انقلابی بی‌نظیر است.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۳-فرانکفورت - پرتاب تخم‌مرغ رنگی توسط یاران شورشگر به کنسولگری رژیم آخوندی

یاران شورشگر و حامیان مقاومت مردم ایران در اعتراض به اعدام ۶ مجاهد و ۴ جوان شورشگر در اقدامی شجاعانه به سمت کنسولگری رژیم در فرانکفورت تخم مرغ رنگی پرتاب کردند .

همچنین با نوشتن شعارهای :

درود بر رجوی 

مرگ بر اصل ولایت فقیه 

اعدامها توسط قضائیه جلادان را محکوم کردند . 

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۴-تجمع اعتراضی یاران شورشگر در برلین و لندن در محکومیت اعدام مجاهدین

یاران شورشگر و حامیان مقاومت مردم ایران در اقدامی اعتراضی، مقابل سفارت رژیم آخوندی در برلین و همچنین در برابر وزارت خارجه انگلستان در لندن تجمع کردند.
این تجمعات در محکومیت اعدام مجاهدین و جوانان شورشگر در داخل ایران برگزار شد.
معترضان با گل‌گذاری بر تصاویر شهدا و سر دادن شعارهای کوبنده، بر استمرار مبارزه تا سرنگونی رژیم آخوندی تأکید کردند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۵-محکومیت بین‌المللی اعدام زندانیان سیاسی در ایران، توسط شخصیتهای اروپائی

هم‌زمان با افزایش اعدام زندانیان سیاسی در ایران، واکنش‌های بین‌المللی در حال گسترش است.
یک عضو مجلس ملی فرانسه با ارسال نامه‌ای رسمی به وزیر خارجه این کشور، نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران هشدار داد.
همچنین دو چهره سیاسی با انتشار پیام‌هایی، بر ضرورت محکومیت اعدام‌ها و حمایت از اپوزیسیون تأکید کردند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۶-کانال یک ایتالیا و واشینگتن‌پست: افشای موج اعدام‌های گسترده و شکنجه زندانیان سیاسی در ایران

گزارش تلویزیون کانال یک ایتالیا از اعدام دست‌کم ۱۶ زندانی در دو هفته اخیر و هم‌زمان افشاگری واشینگتن‌پست درباره شکنجه و اعدام علی فهیم، بار دیگر ابعاد سرکوب و نقض حقوق بشر توسط رژیم آخوندی را در سطح بین‌المللی برجسته کرده است.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۷-تحولات جنگ - حملات گسترده هوایی به تأسیسات و شهرهای ایران

به گزارش رسانه‌های حکومتی، بعدازظهر سه‌شنبه ۱۸ فروردین آزاد راه تهران–کرج، پل مدرس، پل بیات تبریز–زنجان و جزیره خارک هدف قرار گرفتند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۸-آزادی دو گروگان فرانسوی پس از سه سال و نیم حبس در ایران؛ بازگشت سسیل کولر و ژاک به پاریس

اعلام رسمی توسط امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در حساب ایکس خود نوشت: «سسیل کولر و ژاک پاریس پس از سه سال و نیم بازداشت در ایران، آزاد شده‌اند و در راه بازگشت به فرانسه هستند. این مایه آسودگی خاطر همه ما و البته خانواده‌های آن‌هاست.»

گزارش خبرگزاری فرانسه از جزئیات انتقال خبرگزاری فرانسه در این رابطه گزارش داد: «همراهان ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، اعلام کردند که این دو گروگان، سحرگاه سه‌شنبه به‌همراه سفیر فرانسه در ایران و تحت اسکورت دیپلماتیک، ایران را ترک کرده و در حال حاضر در آذربایجان هستند.» وزارت امور خارجه فرانسه هم‌اکنون در حال سازماندهی بازگشت نهایی آن‌ها از آذربایجان به پاریس است.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۹-هراس از تکرار «جام‌زهر ۵۹۸»؛ فرمان اژه‌ای برای تشدید اعدام‌ها

در حالی که تنها چند ساعت تا پایان ضرب‌الاجل ساعت ۰۳:۳۰ بامداد چهارشنبه باقی مانده است، اظهارات جواد لاریجانی درباره ضرورت بازنگری در تجربه قطعنامه ۵۹۸، نشان از بحران درونی رژیم در مواجهه با شبح جنگ دارد. هم‌زمان با این بن‌بست دیپلماتیک و فضای ملتهب اجتماعی، رئیس قوه قضاییه دستور تسریع در صدور احکام اعدام و مصادره اموال را صادر کرد تا فضای رعب را در داخل کشور تشدید کند.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۱۰-شمارش معکوس برای پایان ضرب‌الاجل ترامپ؛ قطع مذاکرات مستقیم و ارائه طرح ۱۰ ماده‌ای رژیم

در آستانه پایان مهلت بامداد چهارشنبه، تنش میان واشینگتن و تهران به بالاترین سطح خود رسیده است. دونالد ترامپ با تأکید بر لزوم بازگشایی تنگه هرمز، تهدیدهای نظامی خود را تشدید کرده و در مقابل، رژیم ایران با ارائه یک پیشنهاد ۱۰ ماده‌ای که شامل رد آتش‌بس است، تمامی ارتباطات مستقیم با ایالات متحده را قطع کرد.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۱۱-جاودانگی شیرزن والای مجاهد خلق کبری مختار

شیرزن والای مجاهد خلق کبری مختار عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران در اثر ایست قلبی در پاریس درگذشت و به‌یاران شهید و صدیقش پیوست.

قهرمان مجاهد خلق کبری مختار عضو شورای رهبری مجاهدین در سال ۱۳۷۶، از فرماندهان و معاونت‌های ارتش آزادیبخش ملی ایران در سال ۱۳۶۸ بود و در سال ۱۳۷۱ به عضویت شورای ملی مقاومت ایران در آمد.

خواهر مجاهد کبری مختار متولد ۱۳۳۵ در تهران در دوران قیام ضدسلطنتی گمشده خود را در آرمانهای مجاهدین یافت و تا روز جاودانه شدن به‌رغم بیماری شدید قلبی، لحظه‌یی در مجاهدت درنگ نکرد. او ۱۲ سال با عمل پیوند قلب به‌سر برد.

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

۱۲- ۱۹فروردین سالگرد کارزار کبیر فروغ اشرف - قسمت اول

سالگرد  کارزار کبیر فروغ اشرف

 درهم شکستن حمله زرهی با دست خالی

متوقف کردن لشکرکشی  لئیمانه مالکی و خامنه ای

برای تصرف اشرف و انهدام مجاهدین

۱۹ فروردین ۱۳۹۰

برای دیدن ویدئو و متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

 

 

 

 
لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط