از درون رژیم ـ شماره ۱۳

۱۴۰۵/۱/۲۹

دادگاه قضاییه رژیم آخوندی علیه مجاهدین ـ قسمت اول

اعترافهای سردمداران اطلاعاتی و امنیتی رژیم

هم‌نیاز به‌برگزاری دادگاه علیه مجاهدین و هم وحشت از پیامدهایش

مطابق اسناد سری و درونی رژیم

نایبی معاون امنیتی انتظامی و دبیر شورای تأمین استان تهران:

بحث دادگاه مجاهدین است که قرار است در تهران برگزار شود. تمهیدات لازم انجام بشه.

بخشی از سند سری سند جلسه بیست و دوم شورای تأمین استان تهران در ۲۲ آذر ۱۴۰۲

نایبی- معاون امنیتی، انتظامی و دبیر شورای تأمین استان تهران:

با کسب اجازه از محضر استاندار محترم و ریاست محترم شورای تأمین استان، بیست و دومین جلسه شورا رو که به‌صورت فوق‌العاده امروز در محل قرارگاه شهید اسداللهی برگزار می‌شه، در خدمت شما هستیم. قبل از این‌که وارد دستور جلسه بشیم، دستور اصلی جلسه که به‌خاطر اون این محل رو انتخاب کردیم، حسب موضوعی که جناب آقای شاکرمی، قائم‌مقام محترم دادگستری استان تهران داشتند و بحث دادگاه منافقین که قرار هست سه‌شنبه در تهران برگزار بشه، یک دستور کار ویژه‌یی رو قراردادیم. ان‌شاءالله اول اون مطرح بشه، جناب آقای دکتر شاکرمی مطلب رو مطرح کنن، دوستان هم موارد رو بگن، تمهیدات لازم انجام بشه، بعد وارد دستور جلسه‌مون می‌شیم تشکر و قدردانی می‌کنیم از همه‌ٔ شما عزیزانی که قبول زحمت کردید در این جلسه در خدمتتون هستیم. آقای دکتر بسم الله.

شاکرمی قائم‌مقام دادگستری استان تهران:

تصمیم بر این شد که با همکاری همه‌ٔ دستگاههای اطلاعاتی و همه‌ٔ نهادهای ذی‌ربط، یک پرونده منسجم برای ۱۰۴ نفر از اعضای اصلی مجاهدین تشکیل بشه و به اتهاماتشون رسیدگی بشه.

دادگاههای علنی بزرگ معمولاً همان‌جا تشکیل می‌شوند، گفتیم این هم مثل همانها باشد که عادی‌انگاری هم بشود و انگار نه انگار که موضوع خاصی است

بخشی از سند سری سند جلسه بیست و دوم شورای تأمین استان تهران در ۲۲ آذر ۱۴۰۲

شاکرمی قائم‌مقام دادگستری استان تهران: خدمتتون عارضم که همون‌طور که مستحضر هستید، این بحث دادگاه گروهک منحرف و منفور منافقین بالاخره سال‌های سال اقداماتی که انجام دادند. تصمیم بر این شد که با همکاری همه‌ٔ دستگاههای اطلاعاتی و همه‌ٔ نهادهای ذی‌ربط، یک پرونده منسجم برای ۱۰۴ نفر از اعضای اصلی این گروهک تشکیل بشه و به اتهاماتشون رسیدگی بشه. خب پرونده تشکیل شد، کارهاش انجام شد، کیفرخواست هم صادر شد و پرونده ان‌شاءالله روز سه‌شنبه با حضور اعضای دادگاه تشکیل می‌شه. دادگاه هم به‌صورت علنیه،

هفته‌های گذشته می‌دانید چون آن‌ها (مجاهدین) مطلع بودند از این موضوع، اقداماتی علیه دستگاه قضایی، ساختمانهای دادگستری کل و این‌ها انجام می‌دادند و آخرینش هم یکی دو روز پیش بود مورد که به ساختمان شهید سلیمانی مواد آتش‌زا و نارنجک‌های دستی و امثال این‌ها پرتاب کردند و در نهایت قصد ارعاب و مسائل دیگر را داشتند. حالا ما مزاحم دوستان شدیم، علتش این است که یک دوستان بزرگوار مطلع شوند جریان چیست و دوم این‌که ما نیاز داریم ان‌شاءالله روز سه‌شنبه، چون دادگاه علنی است و ممکن است افراد دیگری بیابند، مردم بیایند، همکاران بیایند و عبور و مرور آنجا زیاد است، نیاز است حتماً آنجا را رصد کنید و چک و خنثی داشته باشید.

پاسدار سرتیپ علیرضا فخار استاندار: محل کجاست آقای شاکرمی؟

شاکرمی قائم‌مقام دادگستری استان تهران: خود دادگستری کل. همان‌جا گذاشتیم که هم بتوان بیشتر کنترل کرد و هم این‌که در جاهای دیگر ممکن بود به هرحال مسائلی باشه؛ اما آنجا فکر می‌کنم که معمولاً.

پاسدار سرتیپ علیرضا فخار استاندار: پوشش خبری هم دارید؟ زنده یا غیرزنده؟

شاکرمی قائم‌مقام دادگستری استان تهران: بله، زنده. چون آنجا دادگاههای علنی بزرگ معمولاً همان‌جا تشکیل می‌شوند، گفتیم این هم مثل همانها باشد که عادی‌انگاری هم بشود و انگار نه انگار که موضوع خاصی است؛ در این زمینه همه دوستان زحمت کشیده‌اند؛ چه وزارت اطلاعات، چه سپاه و چه فراجا که جای تقدیر و تشکر دارد. در نهایت این‌ها تبدیل به یک پرونده قضایی شده است. خب، نیاز است که ما حتماً یک روز قبل از آن، یعنی روز دوشنبه ان‌شاءالله، آنجا را رصد و کنترل کنیم تا همان موقع کسی نیاید ترقه‌ای بیندازد و دادگاه را تحت‌الشعاع قرار دهد یا حرکت دیگری انجام دهد. برد اطلاع‌رسانی دادگاه بیاید پایین و خلاصه حاشیه‌سازی بشه. این را ما انشاءالله نیاز است که در دستور کار قرار بدهیم و اقداماتی که نیاز هست انجام بشه. ممنون و متشکرم.

اعترافهای سردمداران اطلاعاتی و امنیتی رژیم

هم‌نیاز به‌برگزاری دادگاه علیه مجاهدین و هم وحشت از پیامدهایش

مطابق اسناد سری و درونی رژیم

نایبی معاون امنیتی انتظامی و دبیر شورای تأمین استان تهران:

می خواهیم تمهیدات لازم را برای موضوعات امنیتی هم خود موضوع و هم حواشی آن بررسی کنیم. دوستان فراجا دوستان اطلاعات و دادستانی در این جلسه حضور دارند.

بخشی از سند سری صوتی جلسه یازدهم شورای تأمین استان تهران

نایبی معاون امنیتی انتظامی و دبیر شورای تأمین استان تهران: خب، دوستان بفرمایند چون می‌خواهیم تمهیدات لازم را برای موضوعات امنیتی، هم خود موضوع محل و هم حواشی آن، با توجه به این‌که خب اونجا نزدیک بازار هست، خیلی عرضم خدمتتون در روز همیشه شلوغه اون محل، محلی پرتردد است که پایین‌ترش خیابان پانزده خرداد و ارک و اینور اونور شلوغه پشتش هم در واقع خیابان خیام است هم شلوغ است. دوستان عزیزان فراجا از یگان حفاظت، دوستان اطلاعات و دادستانی در این جلسه حضور دارند. آقای استاندار بفرمایید در خدمتتان هستیم.

سرتیپ پاسدار علیرضا فخاری استاندار وقت تهران: اگر به‌خاطر داشته باشید، در دهه شصت ما متهم به این بودیم که بسیاری از این افراد را اصلاً محاکمه قضایی نمی‌کنیم، قاعدتاً عملیات‌های ایذایی مجاهدین صورت می‌پذیرد و ما باید این موضوع را قطعی بدانیم

باید دامنه این تمهیدات را به‌عنوان یک اخطار در سطوح مختلف گسترش دهیم و در سازمانها، ادارات و مجموعه‌ها تذکرهایی جهت آمادگی داده شود؛ چون ما سابقه آنها را داریم و می‌دانیم هر وقت قرار است ضربه بخورند، قطعاً برای جبران آن به صحنه می‌آیند.

بخشی از سند سری صوتی جلسه یازدهم شورای تأمین استان تهران در ۲۲آذر ۱۴۰۲

سرتیپ پاسدار علیرضا فخاری استاندار وقت تهران:

به نظر می‌رسد این تشکیل پرونده برای منافقین، هر چند به‌لحاظ زمانی ما بالاخره از ابتدای انقلاب به یاد داریم که دادگاههایی در دهه شصت تشکیل می‌شد و آثار خوبی هم داشت، اما در میان این جنگ و گریزی که با منافقین داشتیم، تقریباً این کار را به‌لحاظ حقوقی کار را کنار گذاشته بودیم و پیگیری نمی‌کردیم. این خیلی مهمه؛ چرا که اگر به‌خاطر داشته باشید، در دهه شصت ما متهم به این بودیم که خیلی از اینها را ما محاکمه قضایی اصلاً نمی‌کنیم. اما این‌که چه تهدیدهایی متصور است، قاعدتاً عملیات‌های ایذایی منافقین صورت می‌پذیرد و ما باید این موضوع را قطعی بدانیم. برای این‌که افکار عمومی را نظرشان را جلب بکنند، . فکر می‌کنم از حداقل ۲۴ ساعت قبل از شروع دادگاه، ما باید تمهیدات اطلاعاتی و کنترل محیطی را تو دستور کار داشته باشیم؛ در نقطه دادگاه و یک شعاع مورد قبول. به‌لحاظ چهره‌زنی، کنترل‌های ترددها، پارک خودروها و موتورسیکلتها؛ حالا چیزی که حالا بیشتر تو حوزه کار سردار محمدیان و همکاران عزیزشان هست. هم‌چنین ممکن است دوستان سپاه هم سازمان اطلاعات سپاه هم ورود کند به این موضوع که به نظر میرسه یک امر الزامیه. روز سه‌شنبه هم تمهیدات انتظامی است یعنی کنترل اطراف، ترافیک و موضوعاتی از این دست هم میتونه تو برنامه باشد که پیش‌بینی بشه. نکته مهم به نظر من، به بعد از جلسه دادگاه است. قطع به یقین، یک حضوری را منافقین ممکن است بخواهند داشته باشند برای اثبات وجود و هویتشون خود ممکنه دست به یک سری عملیات‌های خاص بزنند، اعم از ترور یا بمب‌گذاری. این‌ها جزو احتمالاتی است که باید تو دستور کار باشد یک خورده دقتمان را بیشتر کنیم. اگر هم لازم باشد، باید یه خورده تمهیدات رو دامنه‌اش را به‌عنوان اخطار تو سطوحی بدهیم و تو سازمانها، و ادارات و مجموعه‌ها یک تذکری داده بشه جهت یک آمادگی؛ چون ما سابقه‌شان را داریم هر وقت ضربه بخورند، قطعاً برای جبرانش تو صحنه می‌آیند. این هم یکی از موضوعاتی است که به نظرم می‌رسد ان‌شاءالله تو دستور کار قرار بگیره.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط