اعدام جنایتکارانهٔ قهرمان شورشگر کاراته‌کار ساسان آزادوار در اصفهان

اعدام جنایتکارانهٔ قهرمان شورشگر کاراته‌کار ساسان آزادوار در اصفهان

قهرمان شهید ساسان آزادوار

قضاییهٔ جلادان اعلام کرد بامداد پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت در اصفهان قهرمان شورشگر کاراته‌کار ساسان آزادوار را به‌جرم حمله به مأموران نیروی انتظامی در قیام دی‌ماه و تخریب خودروی نیروی انتظامی و تشویق دیگران به اغتشاشات و آشوب در کشور اعدام کرده است.

قضاییهٔ جلادان می‌گوید که ساسان با هدف براندازی نظام افراد را تحریک و تشویق به حضور در صحنه و آشوب و اغتشاش در اصفهان می‌کرده است.

قضاییهٔ جلادان: ساسان آزادوار بعد از شکستن شیشه‌های خودرو انتظامی با علم به حضور مأموران در خودرو، به‌دنبال تهیه بنزین برای آتش زدن خودرو بوده لیکن موفق نشده اما اقدام به پرتاب سنگ و آجر به سوی مأموران کرده است.

از سوی دیگر وزارت اطلاعات آخوندها بدون ذکر نام اعلام کرد در لرستان دو مرد و یک زن را که اعضای یک هسته ۳ نفره مرتبط با «گروهک‌های تروریستی» را دستگیر کرده است. آنها بنرهای حکومتی را آتش می‌زدند.

وزارت بدنام ادعا کرد «سرپلهای این گروهک تروریستی تلاش داشتند با آموزشهای نظامی و ایدئولوژیک اعضاء هسته را برای گامهای بعدی که ایجاد ناامنی و آشوب و حمله به مکانهای حاکمیتی بود آماده کنند».

به گفته اطلاعات رژیم به این هسته مأموریت حمله مسلحانه به فرمانداری‌های رژیم در استان‌های غربی با بمب‌های دست‌ساز داده شده بود.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط