



























شورشگران زاهدان با برافراشتن بنرهایی در حمایت از «دولت موقت برای انتقال حاکمیت به مردم ایران» بار دیگر بر مسیر سرنگونی و استقرار حاکمیت مردم تأکید کردند.
شعارهای مطرحشده در این اقدام، ضمن حمایت از مقاومت سازمانیافته، بر تداوم مبارزه با دیکتاتوری مذهبی و هرگونه بازتولید استبداد تأکید دارد.
شورشگران زاهدان با بالا بردن بنرهایی در سطح شهر، حمایت خود را از اعلام دولت موقت برای انتقال حاکمیت به مردم ایران اعلام کردند.
در این اقدام اعتراضی، شعارهایی بهشرح زیر به نمایش درآمد:
«حمایت از دولت موقت برای انتقال حاکمیت به مردم ایران»
«خوشا مقاومت ایران که از سال ۶۰ در صدر برنامه شورا و دولت موقت در ماده ۱ و ۲ تصریح کرده که وظیفهاش انتقال حاکمیت به مردم ایران است»
«شورشگران برپا جنگ ما با ولایت و سلطنت بیوقفه و بیامان ادامه مییابد»
«هوشیار باشید که بچه شاه و شیخ شما را لکهدار و بدنام نکنند»
«در صحنه سیاسی ایران در داخل کشور ماحصل تمام تشبثات و نمایشهای بچه شاه به جیب بچه شیخ کینگ مجتبی خامنهای دوم ریخته است»
«صد سال است که جنگ اصلی در ایران بین آزادی با استبداد شیخ و شاه ستمگر است»
«حاکمیت جمهور مردم ایران ارث و میراث شیخ و شاه نیست»
«نه شاه نه شیخ خواسته مردم ایران جمهوری دموکراتیک است »
«جنگ اصلی میان مردم و مقاومت ایران با فاشیسم دینی است - محال است این رژیم از قیام و سرنگونی جان بدر ببرد»
این اقدام، بازتابی از استمرار فضای اعتراضی در زاهدان و تأکید بر راهحل سوم یعنی انتقال حاکمیت به مردم ایران از طریق یک دولت مردمی است.




























