فاکس نیوز: اعدام مجاهدین نشان‌دهنده ترس و ناامیدی رژیم آخوندی است

 فاکس نیوز: اعدام مجاهدین نشان‌دهنده ترس و ناامیدی رژیم آخوندی است

خانم مریم رجوی

خانم مریم رجوی خواستار تعطیلی سفارتخانه‌ها و اخراج دیپلمات‌های تروریست رژیم آخوندی شد

شبکه خبری فاکس نیوز با انتشار اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت، اعدام چهار مجاهد قهرمان را گزارش کرد و تأکید نمود که این جنایتها نشانه ترس و ناامیدی کامل رژیم آخوندی است.

فاکس نیوز با استناد به اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت در مورد اعدام ۴ مجاهد قهرمان اعلام کرد: محمد تقوی و اکبر دانشور کار روز دوشنبه اعدام شدند. بابک علیپور و قبادی نیز روز سه‌شنبه اعدام شدند. وحید بنی عامریان و ابوالحسن منتظر نیز در انتظار اجرای حکم اعدام هستند.

مجاهدین قهرمان قربانی سیاست تسلیم در برابر رژیم آخوندی

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت، اعلام کرد: اعدام‌های انجام شده در ۳۱ مارس «نشان دهنده ترس و ناامیدی رژیم آخوندی است».

خانم مریم رجوی از سازمان ملل متحد و کشورهای عضو آن خواست تا به «اقدامات عملی و مؤثر، از جمله تعطیلی سفارتخانه‌ها و اخراج دیپلماتها و مأموران تروریست رژیم» دست بزنند.

 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط