سنای آمریکا برای چهارمین بار متوالی طرح دموکرات‌ها برای توقف جنگ علیه رژیم آخوندی را رد کرد

سنای آمریکا برای چهارمین بار متوالی طرح دموکرات‌ها برای توقف جنگ علیه رژیم آخوندی را رد کرد

سنای آمریکا

۱۴۰۵/۱/۲۷

تلاش برای محدود کردن اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا با رأی اکثریت سناتورها شکست خورد

 سنای آمریکا طرح پیشنهادی دموکرات‌ها برای توقف جنگ علیه رژیم آخوندی را برای چهارمین بار رد کرد و از پیشبرد قطعنامه مربوط به اختیارات جنگی خودداری ورزید.

در رأی‌گیری روز چهارشنبه، ۵۲ سناتور به این طرح رأی منفی دادند و ۴۷ نفر از آن حمایت کردند؛ در نتیجه، سنا از پیشبرد این قطعنامه مرتبط با اختیارات جنگی خودداری کرد. این رأی‌گیری در حالی انجام شد که ۶ هفته از آغاز حملات نظامی آمریکا و اسراییل علیه رژیم آخوندی می‌گذرد و تنها یک هفته از اعلام آتش‌بس سپری شده است.

از زمان آغاز این درگیری، دموکرات‌ها ۴ بار تلاش کرده‌اند با ارائه طرح‌هایی مشابه، اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا را محدود کنند، اما هر بار این تلاش‌ها با مخالفت جمهوری‌خواهان شکست خورده است. در آخرین رأی‌گیری، تنها سناتور جمهوری‌خواه، رند پال، از این طرح حمایت کرد.

در مقابل، جان فترمن، سناتور دموکرات از ایالت پنسیلوانیا، تنها عضو حزب خود بود که به این طرح رأی منفی داد. هم‌چنین جیم جاستیس، سناتور جمهوری‌خواه، در این رأی‌گیری حضور نداشت.

رهبران دموکرات اعلام کرده‌اند که تا زمان پایان درگیری‌ها یا صدور مجوز رسمی کنگره برای ادامه جنگ، هم‌چنان تلاش خواهند کرد طرح‌های مربوط به محدودسازی اختیارات جنگی را به رأی بگذارند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط