هفت روی هفت ـ پایان جنازه‌گردانی خامنه‌ای در یک کلان مانور سیاسی امنیتی

۱۴۰۵/۴/۱۹

بررسی تازه‌ترین و مهمترین خبرها و تحولات هفته

سر خط مهمترین تحولات هفته:

پایان جنازه‌گردانی خامنه‌ای در یک کلان مانور سیاسی امنیتی همراه با دعاوی ۴۳میلیونی

جرقة جنگ توسط رژیم در پنجمین روز جنازه‌گردانی خامنه‌ای. چرا؟

شعار و حمله علیه پزشکیان، قالیباف و عراقچی در صحنه‌های مختلف جنازه‌گرانی

پیامدهای عبور قیمت دلار از ۱۸۰هزار تومان و تورم نقطه به‌نقطة از ۸۸درصد

پیام عملیات کانونهای شورشی در شرایط بالاترین آمادگی و بسیج امنیتی رژیم

بالاخره پس از ۷روز جنازه‌گردانی با بسیجهای پر طول و تفصیل رژیم  با تمام قوا خامنه‌ای دفن شد. اجازه ابتدا تصاویری رو ببینیم:

خبرگزاری سپاه پاسداران نوشت: بزرگترین تشییع تاریخ جهان با ۴۳ میلیون نفر. اول بگین که این رقمها رو چطوری ارزیابی می‌کنین؟

۴۳میلیون در جمع این ۷روز جنازه‌گردانی. اگر رژیم ۴۳میلیون هوادار در میان ۹۰میلیون جمعیت ایران داره که ۴۳میلیون با خانواده و نزدیکانشون تقریباً‌ کل جمعیت ایرانو تشکیل میدن، دیگه چه نگرانی داره، خب اجازة یک انتخابات آزاد زیر نظر ملل متحد رو بده و با بالای ۸۰درصد برنده بشه و همة دنیا و جامعة بین‌المللی رو ساکت کنه. از قضا تمام اون نمایشها و به‌کار گرفتن تمام قواش برای برگزاری این کلان مانورهای سیاسی امنیتی یعنی همین صحنه‌هایی که در این ۷روز دیدیم، برای پوشاندن انزوای عظیم داخلیش هست که در جامعة انفجاری ایران جز مزدوران خودش و خانواده‌هاشون که در این ۷روزه بسیج کرده بود، کمترین جایی نداره و جز خشم و تنفر درایی‌یی نداره. به‌همین دلیل نیاز داره که از بزرگترین تشییع تاریخ بشریت دم بزنه.

بالاخره شاهد جمعیتهایی بودیم که حتی خبرگزاریهای بین‌المللی از اون با عبارات «انبوه جمعیت» یاد کردند و خود رژیم هم که مرتب ارقام میلیونی می‌داد؟

همین طور که گفتین ارقام میلیونی رو که اساسا رسانه‌های حکومتی و رسانه‌ها یا منابع وابسته به‌رژیم دادن. خبرگزاریها و رسانه‌های جهان و منابع مستقل هیچ‌کدوم این ارقام رو تأیید نکردن. جمع کردن جمعیتهای چندصدهزار نفره هم با بسیج مزدورانش و تغییر لباس اونها به علاوة خانواده‌هاشون پدیدة عجیبی نیست و مثلا در بهمن ۵۷ به‌یاد داریم که در آخرین روزهای دیکتاتوری سلطنتی هم شاهد میتینگ ۳۰۰هزار نفره در حمایت در بهارستان بودیم. منتها چون اون روزها همزمان با اون متینگ هر روز شاهد تظاهرات میلیونی با شعار مرگ بر شاه بودیم، اون میتنگ اصلا به چشم نمی‌اومد.

اما مهم اینه که رژیم هدفش از این مانورهای سیاسی امنیتی کلان چی بود و آیا به‌هدفش می رسه یا خیر؟

هفت روی هفت ـ پایان جنازه‌گردانی خامنه‌ای در یک کلان مانور سیاسی امنیتی ـ قسمت دوم

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط