رویترز:اعدام عامر رامش زندانی سیاسی بلوچ در زاهدان

۱۴۰۵/۲/۶

اخبار ایران و جهان دریک نگاه 

۱- اعدام جنایتکارانه زندانی سیاسی بلوچ عامر رامش توسط دژخیمان رژیم ایران دژخیمان رژیم ایران در ادامه خونریزی‌های جنایتکارانه، عامر رامش، زندانی سیاسی بلوچ را در زاهدان اعدام کردند. رسانه حکومتی میزان متعلق به قضاییه جلادان، اتهام وی را بمب‌گذاری و عضویت در گروه‌های مخالف عنوان کرد. عامر رامش که در زمان بازداشت ۱۸ سال داشت، پیش‌تر هدف تیراندازی نیروهای سرکوبگر قرار گرفته بود و سرانجام سحرگاه ۶ اردیبهشت در قرنطینه زندان زاهدان به‌دار آویخته شد.

۲- بازتاب اعدام جنایتکارانه عامر رامش در خبرگزاری رویترز رسانه بین‌المللی رویترز خبر اعدام عامر رامش توسط رژیم ایران را مخابره کرد. این خبرگزاری نوشت که کارگزاران حکومتی این زندانی را به جرم شورش مسلحانه، بمب‌گذاری و کمین علیه پرسنل نظامی اعدام کرده‌اند.

۳- گزارش وال استریت ژورنال از موج سرکوب و اعدام توسط رژیم ایران وال استریت ژورنال با اشاره به اعدام شورشگر دلیر عرفان کیانی، این اقدام را بخشی از موج فزاینده مجازات‌ها پس از اعتراضات دانست. این روزنامه همچنین گزارش داد که پاسداران از دستگیری نزدیک به ۲۴۰ نفر در استان‌های کردستان و کرمانشاه خبر داده‌اند که نشان‌دهنده یکی از بزرگترین سرکوب‌ها از زمان آغاز جنگ است.

۴- تیراندازی در محل حضور دونالد ترامپ و واکنش وی به تهدیدات رژیم ایران در جریان شام انجمن خبرنگاران در واشنگتن، تیراندازی رخ داد که طی آن ترامپ و تیمش سریعاً از محل خارج شدند. در این حادثه یک مامور حفاظتی زخمی و فرد مسلح دستگیر شد. ترامپ پس از این حادثه تاکید کرد که این موضوع به جنگ با رژیم ایران مرتبط نبوده و هیچ حادثه‌ای مانع پیروزی او در این جنگ نخواهد شد.

۵- لغو سفر فرستادگان ترامپ برای مذاکره با عراقچی به گزارش آکسیوس، ترامپ سفر فرستادگان خود به پاکستان برای دیدار با عراقچی را لغو کرد. وی با بیان اینکه نیازی به پرواز ۱۸ ساعته نیست، اعلام کرد ایرانی‌ها اگر بخواهند می‌توانند تماس بگیرند و تاکید کرد که ما تمام کارت‌ها را در اختیار داریم.

۶- اظهارات پزشکیان در مورد محاصره و فشارها علیه رژیم پزشکیان در تماس با نخست‌وزیر پاکستان مدعی شد که رژیم ایران تحت فشار و محاصره وارد مذاکره نخواهد شد. وی سیاست‌های آمریکا از جمله محاصره دریایی و اعزام نیروهای جدید به منطقه را در تعارض با ادعای راه حل سیاسی دانست.

۷- عربده‌کشی پاسداران و تهدید به بستن تنگه هرمز پاسداران رژیم در بیانیه‌ای مدعی شدند که اردوگاه‌های اسرا را برای نظامیان دشمن آماده کرده‌اند. در این بیانیه تاکید شده است که کنترل تنگه هرمز راهبرد قطعی رژیم ایران در ادامه جنگ است.

۸- تاکید فرانسه بر بازگشایی تنگه هرمز امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در واکنش به تهدیدات انرژی و جغرافیای سیاسی، اعلام کرد که فرانسه بر تلاش‌ها برای بازگشایی تنگه هرمز متمرکز است. وی هشدار داد که عدم قطعیت در این منطقه می‌تواند منجر به کمبود جهانی انرژی شود.

۹- امارات: رژیم ایران یک تهدید راهبردی برای منطقه است انور قرقاش، از کارگزاران حکومتی امارات، اعلام کرد که رژیم ایران برای دهه‌های طولانی به‌عنوان یک تهدید راهبردی نگریسته خواهد شد. وی استراتژی رژیم را بر گسترش دامنه جنگ بدون توجه به روابط منطقه‌ای دانست.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط